Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekam 30 min ..Šta radite ljudima koji kasne 2 i pol sata na dogovoreni termin. I to zovu svakih 10 minuta sa glupljim i glupljim izgovorima
Čekam 30 min ..
posle toga nek potrazi on mene.
Jako me nervira kad neko nije odgovoran i ne ispostuje vremenski termin.Desilo mi se mnogo puta da čekam nekog i onda popizdim jer me to vreme čekanje čini uznemirenim na neki način ne mogu da iskuliram i radim ili pozavršim nešto... i to je mnogo, posle taj neko zažali sto je došo![]()
al stvarno
Jako me nervira kad neko nije odgovoran i ne ispostuje vremenski termin.Desilo mi se mnogo puta da čekam nekog i onda popizdim jer me to vreme čekanje čini uznemirenim na neki način ne mogu da iskuliram i radim ili pozavršim nešto.
ja volim da sam tačan i od reči u svemu.
Šta radite ljudima koji kasne 2 i pol sata na dogovoreni termin. I to zovu svakih 10 minuta sa glupljim i glupljim izgovorima
gurnem pod busŠta radite ljudima koji kasne 2 i pol sata na dogovoreni termin. I to zovu svakih 10 minuta sa glupljim i glupljim izgovorima
Moj zivot je toliko intezivan da je za mene čekanje kidanje zivaca.
onda moram da popizdim ako vec cekam.
Pauza za topli obrok..E taj bold![]()
Ja nemam vremena da ikoga cekam, minut dva do pet i cao zdravo
Nemoj..sama......Odoh da se sigram![]()
![]()
Nemoj..sama......![]()
Šta radite ljudima koji kasne 2 i pol sata na dogovoreni termin. I to zovu svakih 10 minuta sa glupljim i glupljim izgovorima