ČEKALA PREGLED ŠEST SATI I UMRLA, satima se gušila u čekaonici!

evroAzijski standardi dostignuti.

2jE0ULqE.jpg

Thanks, Seselj.

Ovo vam je zapadno reformisano zdravstvo po instrukcijama EU i Amerike

EU i Amerika sve to naredjuju Vucicu I svojim marionetama pre njega da ubijaju narod

Да, али овакво је здравство у другим Социјалистичким Државама.

Зато нећемо кривити Запад, већ Маркса.

Kod nas u Hrvatskoj prosjek čekanja na specijalista je oko 6 mjeseci.

U hitnoj službi oko 6 sati, pa tko preživi....

S time da je situacija još lošija otkako smo ušli u EU, najbolji stručnjaci su otišli na zapad, a 50 posto novodiplomiranih liječnika idu odmah na zapad, ne žele uopće raditi za male pare, tako da će za nekoliko godina situacija biti još gora.

Kod nas u Hrvatskoj prosjek čekanja na specijalista je oko 6 mjeseci.

U hitnoj službi oko 6 sati, pa tko preživi....

S time da je situacija još lošija otkako smo ušli u EU, najbolji stručnjaci su otišli na zapad, a 50 posto novodiplomiranih liječnika idu odmah na zapad, ne žele uopće raditi za male pare, tako da će za nekoliko godina situacija biti još gora.

И на западу мора да се Чека.

Наиме, ја сам морао да чекам око 2 месеца на неки преглед јер ми живот није биЈо угрожен.

Али је фора што их ова жена није занимала, иако су имали времена.

videla lekarska bagra od vucica kako mrcvari sistem pa rekli sto mi to ne bi isto
napredna radikalska srbija

Jeste Vučić i samo Vučić su krivi za sve probleme koje Srbija ima. Kao da ponašanje medicinskih radnika u Srbiji prema pacijentima nije bilo isto za vreme demokrata.
Kao da korupcije,bahatosti i potpune nezainteresovanosti tada nije bilo medju lekarima.

Jeste Vučić i samo Vučić su krivi za sve probleme koje Srbija ima. Kao da ponašanje medicinskih radnika u Srbiji prema pacijentima nije bilo isto za vreme demokrata.
Kao da korupcije,bahatosti i potpune nezainteresovanosti tada nije bilo medju lekarima.

jok ja sam kriv, to se resava zakonom preko noci gde za ovakav slucaj cela smena gubi posao a najodgovorniji budu osudjeni za ubistvo....pa da vidis kako bi trcali kad se pojavi neko kome je zivot ugrozen.

jok ja sam kriv, to se resava zakonom preko noci gde za ovakav slucaj cela smena gubi posao a najodgovorniji budu osudjeni za ubistvo....pa da vidis kako bi trcali kad se pojavi neko kome je zivot ugrozen.

Nije dovoljno samo promeniti/doneti zakon u državi sa ovakvim pravosudjem.
Slažem se da bez uvodjenja jasne odgovornosti,i kazni za odgovorne,se apsolutno ništa neće promeniti.

Back