- Poruka
- 8
evroAzijski standardi dostignuti.
Thanks, Seselj.

Thanks, Seselj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo vam je zapadno reformisano zdravstvo po instrukcijama EU i Amerike
EU i Amerika sve to naredjuju Vucicu I svojim marionetama pre njega da ubijaju narod
Kod nas u Hrvatskoj prosjek čekanja na specijalista je oko 6 mjeseci.
U hitnoj službi oko 6 sati, pa tko preživi....
S time da je situacija još lošija otkako smo ušli u EU, najbolji stručnjaci su otišli na zapad, a 50 posto novodiplomiranih liječnika idu odmah na zapad, ne žele uopće raditi za male pare, tako da će za nekoliko godina situacija biti još gora.
таквим докторима одузети право на рад
videla lekarska bagra od vucica kako mrcvari sistem pa rekli sto mi to ne bi isto
napredna radikalska srbija
Ostalo bi Pančevo bez lekara da se takvima zabrani rad.
Ovakve stvari su postale pravilo a ne izuzetak.
Drzava nam je ko jugo od 20 i kusur godina, ne znas odakle bi krenuo popravku ako i ima smisla popravljati.....
Jeste Vučić i samo Vučić su krivi za sve probleme koje Srbija ima. Kao da ponašanje medicinskih radnika u Srbiji prema pacijentima nije bilo isto za vreme demokrata.
Kao da korupcije,bahatosti i potpune nezainteresovanosti tada nije bilo medju lekarima.
jok ja sam kriv, to se resava zakonom preko noci gde za ovakav slucaj cela smena gubi posao a najodgovorniji budu osudjeni za ubistvo....pa da vidis kako bi trcali kad se pojavi neko kome je zivot ugrozen.