Cekajuci Godoa...

Say it right

Buduća legenda
Poruka
28.194
nem pojma kako da nazovem temu ...
uglavnom, imate one situacije kada ljudi drze jedni druge blizu sebe, znajuci da se vole, ili da bar jedno voli
i onda tako vreme prolazi, dok jedna strana ne dodje i kaze, "ja se udajem/zenim", "imam devojku/decka"
a znaju ili bar jedno, da se ovo drugo potajno nada, i misli da ce biti nesto
niko od njih naravno nema muda da kaze sta ocekuje ili hoce
ili da presece
to se desilo jednoj mojoj prijateljici
a mislim da ce i meni:confused:

Sad me vec podsecas na Vrelu Cicu :hahaha:
Jel mislis na paralelne veze?Mislim ti bila sa njim a on sve vreme imao neku drugu i na kraju te sutne?

ne bre
posle raskida nista nemaju
ali se kao vidjali i druzili

- - - - - - - - - -

pa i ne mora da se presece
e sto se ne kaze da se ocekuje i hoce to je vec druga prica

cuti se da ne bi ispalo pacenicki

ne bre
posle raskida nista nemaju
ali se kao vidjali i druzili

- - - - - - - - - -
cuti se da ne bi ispalo pacenicki

ne delim tvoje misljenje
kadd cuts tad si pacenik, ko drzi di sebe ima svoje ja i postuje cak mozda i voli onu drugu osobu pokazuje velicinu kad kaze
sta ce ta druga osoba uraditi ili kako se time vladati
prica vise o njoj nego o onome koji je reko.

Ja imam druga koji je jedan dan dosao kod svoje devojke i rekao "zenim se trudna mi svalerka" a ova mu odgovorila "bas dobro i ja sam trudna sa drugim al nisam znala kako da ti kazem" :hahaha:

:lol:\pa to spanska serija bogte

- - - - - - - - - -

Aha!
Pa eto,to se desava kada cutis i skrivas osecanja.Sledeci put nemoj da glumis drugaricu posle raskida vec mu jasno stavi do znanja sta osecas.Da znas na cemu si i cemu da se nadas.

ma kakvi
ja ne glumim nista
ali i necu nista da pokusavam
u kontaktu smo u svakom slucaju jer on tako zeli

- - - - - - - - - -

ne delim tvoje misljenje
kadd cuts tad si pacenik, ko drzi di sebe ima svoje ja i postuje cak mozda i voli onu drugu osobu pokazuje velicinu kad kaze
sta ce ta druga osoba uraditi ili kako se time vladati
prica vise o njoj nego o onome koji je reko.

eee, svidja mi se to razmisljanje
ali kad ti je nesto dato na uvid, obicno i gubis interesovanje
mada se i pitam sta ce mi takva osoba gde moram da glumum neko ludilo
ne glumim, nego u smislu da postoji takva mogucnost

uglavnom, imate one situacije kada ljudi drze jedni druge blizu sebe, znajuci da se vole, ili da bar jedno voli
i onda tako vreme prolazi, dok jedna strana ne dodje i kaze, "ja se udajem/zenim", "imam devojku/decka"
ili da presece

Ne razumem baš temu. Neko nekoga drži u frend zoni i taj što drži tog ima vezu i ova druga osoba se nada da će tu biti nešto?! Je l' to?

ili da presece
treba malo razmisliti na sta bi licio taj brak da se tako bitne stvari precutkuju i cita izmedju redova

Ja imam druga koji je jedan dan dosao kod svoje devojke i rekao "zenim se trudna mi svalerka" a ova mu odgovorila "bas dobro i ja sam trudna sa drugim al nisam znala kako da ti kazem" :hahaha:

:sad2:

Pa dobro, bar se fino zavrsilo...

- - - - - - - - - -

Ma ne znam, mislim da treba skupiti muda/jajnike i priznati. Nemas nista od toga da se "divis iz daljine" ili da se pravis da ste drugovi.

evo mene upravo u toj prici i necu nista dalje da komentarisem :roll:

i sta raditi u toj situaciji?
nistaaaa
uaris glavom o zid

- - - - - - - - - -

Ne razumem baš temu. Neko nekoga drži u frend zoni i taj što drži tog ima vezu i ova druga osoba se nada da će tu biti nešto?! Je l' to?

drzi ga a nema vezu
nego samo jedan dan dodje i kaze sta kaze

- - - - - - - - - -

treba malo razmisliti na sta bi licio taj brak da se tako bitne stvari precutkuju i cita izmedju redova

tacno tako
i to zvuci kao da nekog drzis kao rezervu a onda dodje neka na koju ti se vise dize
i puj pike ne vazi
e to nije fer
meni je bas bilo zao nje
kako mogu ljudi da se poigravaju tako?

i sta raditi u toj situaciji?
nistaaaa
uaris glavom o zid

- - - - - - - - - -

drzi ga a nema vezu
nego samo jedan dan dodje i kaze sta kaze
Iskreno, nemoj da se ljutis, ali ti si budala. A to ti kažem kao neko ko je ispao budala, doduše rano, pa nije ostalo nekih bitnijih posledica osim onih emotivnih. Ne čekaj nikoga, ne nadaj se, da treba bili bi sad zajedno. Ljubavi ili ima ili nema i nikad, ali nikad ne pristaj da budeš drugarica muškarcu kog voliš. To može samo tebi da se obije o glavu. I on jednog dana ima puno pravo da dođe i kaže da se ženi i ti samo možeš da se osećaš kao potpuna budala i treba tako da se osećaš, jer u suštini i jesi. Okreni se, otvori sebe, niko nikoga ne čeka. Vreme prvo nikoga neće sačekati.

- - - - - - - - - -

A ako je kombinacija i ako zna šta osećaš prema njemu, onda je on jako diskutabilan što se njegove ljudskosti tiče.

ma ja sam nacisto sa samom sobom
boze sacuvaj da cekam bilo sta
nego mi to mirise bas na to sto je ova drugarica dozivela
a zajedno smo na neki nacin prosle kroz to
njoj se desilo a ja sam bila upucena u sve
i on je sam izjavio da ce se pomiriti samo da malo odmore
i cvrc, bum i cao

ma ja sam nacisto sa samom sobom
boze sacuvaj da cekam bilo sta
nego mi to mirise bas na to sto je ova drugarica dozivela
a zajedno smo na neki nacin prosle kroz to
njoj se desilo a ja sam bila upucena u sve
i on je sam izjavio da ce se pomiriti samo da malo odmore
i cvrc, bum i cao
Pa pazi i jeste za bes, posebno kad zađeš u neke godine u kojima planiraš da stvaraš porodicu. Maštaš, razmišljaš, mozgaš, a onda se ta osoba pokupi i zameni te kao čarapu. Gomila dugogodišnjih veza tako završi i obično čuješ da se ona druga strana venčala kroz par meseci. Kad toliko uložiš očekuješ nešto zauzvrat, a opet znaš da nije potpisan nikakav ugovor niti je to nešto što možeš da zahtevaš.. Zahebana situacija. Ja msm da bih bila jako besna u tom slučaju i više nego besna.

Back