Cekajuci Godoa

treba probati, jer kako bi drugacije znala/o
da li je za tebe ili ne?
mislim, uvek mozes da se vratis.:)

Znaš bez uvrede, ali ti mi se svidjaš na neki način. Možda zato što sam ovisnik o espressu :).
Mada mi inače idu na živce ljudi koji dodju na forum i pričaju priču bez da ih je iko išta pit'o, pretpostavljajući da su kompetentni da procene tačno šta ko od nas ovde misli u svojoj glavi. (Ne smatram te jednom od "tih", jer si nekako pristojna)
Ja bih ti možda rekao da niko ovde nije tražio ni med ni mleko, pojedinci su samo pominjali po neko pivo, ali neću. Zato što mi se čini da imaš šta da ispričaš , ako to ima ko da sasluša.

Mene i uživo ovde svakodnevno smaraju:
kad ideš?
što ideš?
ima li šanse?
kako ćeš posao?
pa to je daleko!
Imate oboje stalan posao i plate, šta vam treba više?
......
a bogami najviše je onih koji pouzdano znaju da "nije ni tamo sjajno", a nisu nigde mrdnuli... a znaju....

A ja sa 20 godine sigurno nisam znao šta hoću od života, sad jedino sigurno znam šta neću. 34 godine pokušavaju da me naviknu na život u plemenu, bezuspešno. Tako da i ne očekujem da se više na bilo šta naviknem ni odviknem, jer ni na šta i nisam naviknut.
Osim na rad i espresso.

Ako želiš pričaj nam gde si sve živela i kako je bilo.
I dobrodošla na forum.
I dobar je Velja...
I tako...

tree,
hvala na dobrodoslici.:D

zaista nisam u fazonu da bilo kome solim pamet.
na kraju, odakle mi i pravo, na tako nesto?
samo, eto, kazem citam sta pisete i razumem vase
nestrpljenje, jer sam i sama, jednom, bila u istoj situaciji.

kazem samo, da je obicno drugacije od onoga
sto mi zamisljamo...ali nikad, nikom ne bih rekla
da ostane, da ne proba...jer, pored svih teskoca
koje ce vas cekati i ponekih razocaranja,
divno je upoznati neku drugu zemlju, drucagije ljude,
njihovu kulturu, obicaje...

opet, zapad je nesto sasvim drugo. neki ljudi se uklope,
a neki ne. to je istina. tesko je objasniti ovaj stil zivota
nekome ko nije ziveo duze vreme na zapadu.
i meni je trebalo duze vreme da neke stvari ukapiram.
neki ljudi, opet, nikad ne ukapiraju, jer jednostavno
ne zele da razmisljaju...i tako je i najbolje. takvi su najsrecniji. :)

ali, opet kazem...probajte, jer nista ne mozete
da izgubite. mozete uvek da se vratite, ako to budete
zeleli. opet, ko zna...mozda ce takav nacin zivota
biti bas ono sto vama odgovara.
covek nikad ne zna, dok ne proba.

ja sam zivela duze vreme na kipru, par godina na zelandu
i sad sam vec par godina u australiji.
neko krace vreme bila sam i u americi.
sutra...ko zna...mozda se vratim u srbiju,
a mozda me zivot odnese i na neku drugu stranu.
sve je moguce...

;)

[/I]
Znaš bez uvrede, ali ti mi se svidjaš na neki način. Možda zato što sam ovisnik o espressu :).
Mada mi inače idu na živce ljudi koji dodju na forum i pričaju priču bez da ih je iko išta pit'o, pretpostavljajući da su kompetentni da procene tačno šta ko od nas ovde misli u svojoj glavi. (Ne smatram te jednom od "tih", jer si nekako pristojna)
Ja bih ti možda rekao da niko ovde nije tražio ni med ni mleko, pojedinci su samo pominjali po neko pivo, ali neću. Zato što mi se čini da imaš šta da ispričaš , ako to ima ko da sasluša.

Mene i uživo ovde svakodnevno smaraju:
kad ideš?
što ideš?
ima li šanse?
kako ćeš posao?
pa to je daleko!Imate oboje stalan posao i plate, šta vam treba više?
......
a bogami najviše je onih koji pouzdano znaju da "nije ni tamo sjajno", a nisu nigde mrdnuli... a znaju....

A ja sa 20 godine sigurno nisam znao šta hoću od života, sad jedino sigurno znam šta neću. 34 godine pokušavaju da me naviknu na život u plemenu, bezuspešno. Tako da i ne očekujem da se više na bilo šta naviknem ni odviknem, jer ni na šta i nisam naviknut.
Osim na rad i espresso.

Ako želiš pričaj nam gde si sve živela i kako je bilo.
I dobrodošla na forum.
I dobar je Velja...
I tako...

Pitanje je DALEKO OD ČEGA ?Ljudi neznam,ali JA se osećam kao u vakuumu ! Niti sam OVDE a niti sam TAMO ! A opet mi malo olakšavaju ove svakodnevne obaveze(deca,njihova škola,kuća tj.ova soba u kojoj živimo svo četvoro i tako...).Najviše na svetu mrzim lažnu kuknjavu,pa čak i SVOJU.Tako da ću ovde sada stati (sa istom)....pOZdrav,stežite zube,dišite duuuboko i životarite-dok nam svima nestignu VIZE :besna::cao: Tree imaš moju potpunu PODRŠKU i potpuno RAZUMEVANJE na temu !!!!

Poslednja izmena:
Potpuno se slazem sa Kafeholicarkom i Tree - citam svakakve odgovore,savete....i mislim da niko od nas nije podoban da kaze ljudima "odande" -da li je ovde dobro ili ne? Zasto ? Zato sto mi svi ovde imamo razlicite zivote,razlicito smo se uklopili u zivot,i razlicita misljenja imamo.Onome ko je dobro u Australiji od njega cete cuti sve najbolje,a oni koji muku muce (iz razlicitih razloga) oni ce vam sve najgore reci.
Vi koji cekate na dolazak ovamo,ne gubite nadu i nikoga ne slusajte,vec kao sto Kafeholicarka rece,ako imate sansu da dodjete vi je nemojte propustiti. Nije lose mozda procitati sta mi mislimo,cuti neka nasa iskustva -ali nikako uzimati to da je to "tako u Australiji".
Sve je ovde relativno,i posao,i stan i pare...bas sve. Prema tome,ne trebate se obeshrabrivati...

Poslednja izmena:

Back