ČEKAJUĆI DA ME KAVALJER OSTAVI

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

ČEKAJUĆI DA ME KAVALJER OSTAVI

Pijem kafu a oči mi se sklapaju.....jako mi se spavka....kapci se prosto sami sklapaju...ramena se spuštaju...telo je tromo i nevoljno se pomera baš ako mora do cigarete i šolje ....šake su mi preko tastature i jedino se prsti sporo pokreću zapisijući tok misli. A one, kao i uvek kad umor mi taj čudan telom vlada lebde negde lagano nestajući iz vidokruga svesnog.....ni vesele, ni radosne, ni strasne, ni vredne, ni lajave......neke su samo setne, daleke, davne a neke tužne, bolne a sve nose plašteve sadašnjeg osećaja vremena....vreme.....čudno kako donosi druge boje i sećanje neko vidim prečišćeno od svega manje bitnog....ostaje čista suština što se prikaže kao slika naslikana bojama godine ove....dolaze druge misli ali u manjem broju...pa i one nestanu....izgleda kao da za ćošak zadju te ih ne vidim....i tako...skrenu misli i osećanja u neke ulice druge i put za nigde ostaje slobodan za nas dvoje...jedan hodač mi pravi društvo....bol i ja nastavljamo istom ulicom....znam, i on će skrenuti u neku sporednu ...za neki ćošak....čekam da kavaljer mi ode svojim poslom.....a jeste kulturan i nežan ovog jutra...ne steže mi ruku tako jako.....mogu da pišem...doduše lagano i sporo ali pišem....

PS Dobro jutro.....čekam i kafu da mi neko skuva....;)

mari47;bt172555:
Evo sad ću, samo što nisam....da ti skuvam kafu....:manikir:
Skuvaj si sama, gledaj mene....:kafa:
Lepa ti priča.....zaslužila si pre:cvet: nego kafu....:manikir:

Znala sam..:(..ebiga, em pišem, em sam modla, em kafe kuvarica....eh, Ljiljka....koji ti je sve ovo trebalo...a?
Lepa...m?......pa naravno...dok imam tog kavaljera živa sam....ženska....a da znaš što je zgodan ;)

LJILJA MMM;bt172557:
Znala sam..:(..ebiga, em pišem, em sam modla, em kafe kuvarica....eh, Ljiljka....koji ti je sve ovo trebalo...a?
Lepa...m?......pa naravno...dok imam tog kavaljera živa sam....ženska....a da znaš što je zgodan ;)

Pa i ja sam pisačCa, snevačCa, plesačCa po vlastitim živcima, kuvarica kafe i....tako;)
A šta kažeš ....zgodan?! Ha, znala sam.....:whistling:

LJILJA MMM;bt172564:
Znam bre da si sve to
al bi mogla nekad i kafu da mi skuvaš
a ne samo da je iskaš
Moreee.....ualili ste se ametom :rtfm:

Mmmmm......jeste zgodan....da ti ga prosledim? :zcepanje::zcepanje:

Kad iskam kafu, ajde? To Riada voli kafu, rahatluk, cigar, biciklu...i još
svašta voli Riada....:whistling:
I nemoj mi prosledjuješ, ne umem ja s tim da baratam....ima ga upropastim dok si rekla ,- kafa:zcepanje:

Back