cekaj bre malo

Grimizni_ratnik:
Nisam dama al' da se zapljunem... Nama muskarcima je nekako mnogo lakse ugoditi. Bitno da imamo sta da pojedemo, popijemo i poyebemo i mirni smo. A one to znaju, veoma su komplikovane i kada nas namire, a to je vrlo brzo, sav ostatak vremena posvecuju svojim zeljama i potrebama. A ako ih trenutno nemaju, one ih izmisle. Svaka cast izuzecima. No hard feelings, dame. ;)
Grimizni,potpuno se slazem sa tobom,dodala bih samo to da treba
dooobro da se potrudite da bi vas mi namirile kako dolikuje.;)

SlonceIsBack:
da malo javno izrazim i ja frustracije.
ovde se cesto prica o zenskim potrebama,zeljama,nadama,teznjama itd.a o muskim???
drage dame,zar ste toliko egoisticne?trazite toliko toga,a pruzate li ista za uzvrat?
da li je nama dovoljna samo vasa sreca i zadovoljstvo???

izvolte...

ali nisi nam rekao cime si nezadovoljan, konkretno, pa da te "lecimo" ;) :D

SlonceIsBack:
da malo javno izrazim i ja frustracije.
ovde se cesto prica o zenskim potrebama,zeljama,nadama,teznjama itd.a o muskim???
drage dame,zar ste toliko egoisticne?trazite toliko toga,a pruzate li ista za uzvrat?
da li je nama dovoljna samo vasa sreca i zadovoljstvo???

izvolte...

Priroda ih je obdarila sposobnoscu da mogu da budu spremne za sex stalno (teorijski) dok muskarci anatomski i fizioloski ne mogu. E NA TO NAS PECAJU-a ne bi mogle da imamo kost u q.urcu. I zato nas takvim pricama truju da bi se trudili, trudili,trudili... Nema vece smrti za muskarca nego kada ga zena gleda kao g.ovno.

@pile e si cula ti za vestacku oplodnju?
@w.a.s.p ma zaboravio sad da pendreci stavim pod navodnike ;)
@trofazna sta jos znas da kuvas :D
@snoske ali zene brze stare.sto znaci da bi se trebale vise truditi oko nas 8)
e cuj ovo.razvodi se muz od zene.na sudu.razlog?
ona-ne dize mu se
on-mi smo imali dogovor.ona meni dize kitu,ja njoj noge.ja jos mogu da joj dignem noge,ona moj ne moze. :lol: :lol: :lol:
@novalista e zaboravio sam jbt.godine ;)

zelenookа:
c018.gif
ju,ju,ju.. :-)
sestro,des kupila maskaru? :razz: 8-)

Back