Čeka se sednica na kojoj će nas šokirati; svi pipci vode do ministra, slike leševa u telefonu starlete?

Šokantni snimak.

Screenshot_1.jpg

Ja iskreno ne mogu da procenim, nakon toliko vremena, ne mogu da procenim da li je takav antisrpski režim osmišljen i potpomognut sa strane, ili je prosto nastao spontano u ratnim okolnostima i periodu raspadnja Jugoslavije i tog sistema. Međutim, teško mi je da prihvatim da smo to samo mi, prosto mi teško, pa stalno tražim neki uticaj sa strane.
.
Tesko je svakom iole normalnom coveku da prihvati stvarnost,
a stvarnost nisu neki strani elementi nego Srbi sami to tako zele.
Da im neko udeljuje milostinju i da onda tog slave kao sveca.

opet britanci nešto mučkaju skupa sa svojim drugosrbijanskim slugama po beogradskim univerzitetima i bordelima...pa dokle više zar jedan nesretnik probritanski general simović nije dosta zla srbiji nanio za vjeke vjekova.
Е, заборавио си да се излогујеш са налога и да ову поруку пошаљеш са неког другог налога.
Овај ти је за бошњачке ствари, дај онај други, за српске ...

Е, заборавио си да се излогујеш са налога и да ову поруку пошаљеш са неког другог налога.
Овај ти је за бошњачке ствари, дај онај други, за српске ...
varaš se..ja sam uvijek isti ali nisam bedak da smatram da istina pripada samo određenim nacionalnim grupama...i kao što rekoh volim da napomenem kolegama da bih ja bolje branio njihove stavove bilo one koji se zovu drugosrbijanci bilo prvosrbijanci ili simpatizeri islamske države

Back