Markowac Iskusan Banovan Poruka 6.212 08.08.2008. u 18:04 - Čeka li ovo i Abhaziju #26 †Overkill†: Sve bi dao da mogu da ucestvujem na Gruzijskoj strani!! >< Ma ako i to treba pregaziti (Abhaziju)!! Kliknite za proširenje... pa sta cekas ? pakuj kofere i teraj!
†Overkill†: Sve bi dao da mogu da ucestvujem na Gruzijskoj strani!! >< Ma ako i to treba pregaziti (Abhaziju)!! Kliknite za proširenje... pa sta cekas ? pakuj kofere i teraj!
RainbowSix Veoma poznat Poruka 10.717 08.08.2008. u 18:16 - Čeka li ovo i Abhaziju #27 †Overkill†: Sve bi dao da mogu da ucestvujem na Gruzijskoj strani!! >< Ma ako i to treba pregaziti (Abhaziju)!! Kliknite za proširenje... U pravu si!!! I ja bih sve dao da te sad vidim pod ruskim tenkovima!!!
†Overkill†: Sve bi dao da mogu da ucestvujem na Gruzijskoj strani!! >< Ma ako i to treba pregaziti (Abhaziju)!! Kliknite za proširenje... U pravu si!!! I ja bih sve dao da te sad vidim pod ruskim tenkovima!!!
RainbowSix Veoma poznat Poruka 10.717 08.08.2008. u 18:19 - Čeka li ovo i Abhaziju #28 WEISHAUPT: Ma da, jeste tužno da leže Suhoji. Ali ne treba ni da poleću bez razloga. Kliknite za proširenje... Razlozi za poletanje se ne čekaju, već se unaprijed stvaraju!!!
WEISHAUPT: Ma da, jeste tužno da leže Suhoji. Ali ne treba ni da poleću bez razloga. Kliknite za proširenje... Razlozi za poletanje se ne čekaju, već se unaprijed stvaraju!!!
RainbowSix Veoma poznat Poruka 10.717 08.08.2008. u 18:20 - Čeka li ovo i Abhaziju #29 systemofadown: Znam to, ali bice ono sto mora biti. Ovako kako ide svetska politika, jednom ce da pukne. A onda nema nazad. Pa kom opanci a kom obojci.... Kliknite za proširenje... Tada ćemo svi mi ličiti na garave opanke i obojke!!! WEISHAUPT: Nemojte se radovati tuđoj nesreći. Kliknite za proširenje... Jel'???A štooo??? Šta mož' da nam se desi a da to još nismo fasovali'??? Naravno, 3. sv. rat svakako nije samo naš problem!!! Poslednja izmena: 08.08.2008.
systemofadown: Znam to, ali bice ono sto mora biti. Ovako kako ide svetska politika, jednom ce da pukne. A onda nema nazad. Pa kom opanci a kom obojci.... Kliknite za proširenje... Tada ćemo svi mi ličiti na garave opanke i obojke!!! WEISHAUPT: Nemojte se radovati tuđoj nesreći. Kliknite za proširenje... Jel'???A štooo??? Šta mož' da nam se desi a da to još nismo fasovali'??? Naravno, 3. sv. rat svakako nije samo naš problem!!!
User Friendly Buduća legenda Poruka 25.009 08.08.2008. u 19:03 - Čeka li ovo i Abhaziju #30 Markowac: pa sta cekas ? pakuj kofere i teraj! Kliknite za proširenje... Rainbow Six: U pravu si!!! I ja bih sve dao da te sad vidim pod ruskim tenkovima!!! Kliknite za proširenje... Nemam kesa i ne govorim Gruzijski!! Hahahaha kako da ne!!
Markowac: pa sta cekas ? pakuj kofere i teraj! Kliknite za proširenje... Rainbow Six: U pravu si!!! I ja bih sve dao da te sad vidim pod ruskim tenkovima!!! Kliknite za proširenje... Nemam kesa i ne govorim Gruzijski!! Hahahaha kako da ne!!