Cega ste se plasili kada ste bili deca?

white_warg

Iskusan
Poruka
5.883
Secam se da sam se plasila nekih likova iz crtanih filmova i ajkula.
I igli.
Ajkule i igle su ostale i dan danas moji strahove doduse.
A vi? Cega ste se vi plasili kad ste bili deca?

Child-Anxiety-Blog.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
daj podeli paln :D
За случај да се некад појави?

Елем, ја сам Бабарогу замишљао као Кактусцара из цртаног филма „Чудесна шума.” Пошто је он био дебео, а ходник који је водио до моје собе узан, планирао сам да узмем копље и да је прободем. Онда ми је пало на памет да би могла да изведе неку ескиважу, али сам одокативно проценио да је немогуће да избегне и да ми приђе, а да притом не буде прободена неколико пута.

Secam se da sam se plasila nekih likova iz crtanih filmova i ajkula.
I igli.
Ajkule i igle su ostale i dan danas moji strahove doduse.
A vi? Cega ste se vi plasili kad ste bili deca?

Ajkule su mnogo ruzne meni nekako, lako ih je zamisliti u nocnoj mori ali preduslov za ajkulu je zapravo ulazak u vodu tako da se ajkula nisam plasila jer u vodu jedva da sam ulazila.

Osim pomenute dubine bojala sam se mraka, buba, scena iz horor filmova...nisam smela da odem do toaleta po noci.

I vecina tih strahova je nekako ostala sa mnom do danas. Nakon nekog filma Prsten sam kazala sebi aman, sto ti sebi ovo radis i od tada nisam gledala horore, cemu ima dvadeset godina.

I bojala sam se ogledala...zamagljeno ogledalo a u njemu umesto tebe neki drugi lik.
I dece koja progovaraju odraslim glasom. Sto deca u hororima znaju da budu strasna...mada iskonski strah koji imam je sigurno strah od vode.

Ajkule su mnogo ruzne meni nekako, lako ih je zamisliti u nocnoj mori ali preduslov za ajkulu je zapravo ulazak u vodu tako da se ajkula nisam plasila jer u vodu jedva da sam ulazila.

Osim pomenute dubine bojala sam se mraka, buba, scena iz horor filmova...nisam smela da odem do toaleta po noci.

I vecina tih strahova je nekako ostala sa mnom do danas. Nakon nekog filma Prsten sam kazala sebi aman, sto ti sebi ovo radis i od tada nisam gledala horore, cemu ima dvadeset godina.

I bojala sam se ogledala...zamagljeno ogledalo a u njemu umesto tebe neki drugi lik.
I dece koja progovaraju odraslim glasom. Sto deca u hororima znaju da budu strasna...mada iskonski strah koji imam je sigurno strah od vode.
e a ja imam galeofobiju, znaci u tus kabini moze da me uhvati napad panike kad mi ajkule poplave misli
sto se tice ogledala, isto. B.M. film nikad nisam odgledala jer imam ogledalo logicno a taj strah mi je ostao i dan danas
A onaj film Prsten nisam ni planirala da odgledam jer je na isti fazon kao i B.M.
Evo vec mi se kosa na glavi dize.

Bas fino.

Cega sve nisam.. Ali mozda najvise da pacov ne izadje iz WC solje :eek: Ali i uopsteno od WC solje jer je glasna kad se pusti voda i zbog toga sta se sve krije unutra.

Ovako i od svih zivotinja sam se plasio, najvise od miseva i pacova (pogotovo nocu je dozivljaj), ali svaka zivotinja je znacilo nesto sto ujeda, cak i riba sam se malo plasio zbog onog "riba ribi grize rep", znaci da ujeda, onda sam isto tako i neke tripove stekao preko Super Maria i drugih igrica. Jedino sam macke obozavao i njih se nisam uopste plasio.

Back