Cega se plasis,cega ne?

Styler

Primećen član
Poruka
813
Ovo cega ne,da ne bi pisali romane ovde,se odnosi na ubijanje onog zenskog mita "muskarci se plase ljbavi,emocija,plas' se d' voli,voljet" i tak' to :D

Evo,ja cu prvi,kad niko drugi ne sme :D

Plasim se poskoka,ne plasim se dlakavih feministinja :P

Plašim se devojaka/žena. Sve ostalo mi je daleko manje škodljivo/problematično, mož se popravit/lečiti/rešiti il se efikasno neutrališe/eliminiše, tako da nemam od čeg drugog strahovati.

Dobro, plašim se i da neko nije spustio dasku, kad krenem da pišam a ne upalim svetlo.

Plasim se mraka - ostalog se ne plasim.

Nije te sramota? Mene bilo jos u sedmoj godini pa sam resio da se suocim s' tim strahom :D

Mislio sam da se plasim bolesti al i ne nesto..vise za zdravlje majke

To je podrazumevani strah svakog normalnog ljudskog bica,ovde se vise misli na fobije,strahove izvan onih podrazumevanih.

Plašim se devojaka/žena. Sve ostalo mi je daleko manje škodljivo/problematično, mož se popravit/lečiti/rešiti il se efikasno neutrališe/eliminiše, tako da nemam od čeg drugog strahovati.

Dobro, plašim se i da neko nije spustio dasku, kad krenem da pišam a ne upalim svetlo.

BUUUUUC xD Sto se plasis zena/devojaka/riba/cura/treba/cica maca/nestalo mi inspiracije? :D

Deo feminizma,onog nafuran,je dlakavost tj. odbijanje brijanja :D

sebe :IIIIIIIIIIIIII

I treba,vidis da ne vidis da nisi musko :D

Zvacemo Jodu da te ubedi u suprotno!

Nemam nekih strahova sad da sam lud zbog toga, ili da to nešto zaobilazim u širokom luku, ali me struni to kad neka žena flertuje pa gleda li gleda, pa neki zli osmjeh da Bog sačuva, a ona misli da je to "kul".
paranoia.gif

Ostalo je sve tu i tamo, normalno, sa svim mogu da se suočim, nadam se, da ne čuje đavo.:)

Imas sise,ne smes pises :D

Plašim se da umrem gladan. :hahaha:
Ne, ozbiljno, plašim se da nadživim decu.
Ne plašim se da joj kažem da je volim. :cmok: :heart:

Zabranjeno cmizdrenje radi uvlacenja :D

smrti bliskih ljudi toga se plasim.

Podrazumevani strah,ko se toga ne plasi taj zivi sam u dzungli (ili na netu).

Plasim se strsljena i ostalih insekata....j.ebo ih ko ih izmislio! Zatim se plasim mobinga na poslu i sopstvene reakcije na to.Generalno se plasim pokvarenih i zlih osoba koje su spremne da ti nanesu patnju i bol bez ikakvog razloga.

Za takve ljude postoji pistolj,za strsljene nema leka! Sem mozda papagaj al' i njega bi ubio O.O

Nemam nekih strahova sad da sam lud zbog toga, ili da to nešto zaobilazim u širokom luku, ali me struni to kad neka žena flertuje pa gleda li gleda, pa neki zli osmjeh da Bog sačuva, a ona misli da je to "kul".
paranoia.gif

Ostalo je sve tu i tamo, normalno, sa svim mogu da se suočim, nadam se, da ne čuje đavo.:)

To i mene najezi al' samo pitam "jesi prdnula il' planiras" i odma' ga skloni :D

Back