Отварач мозга
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
Pa zabidi,koliko je to jare?
Ne može i jare i pare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zabidi,koliko je to jare?
Ne može i jare i pare
Svega. Al kad ja samo sama zaradim, mogu da poklonim nekom.sleti vam dobra vila na rame i mozhete da birate
izmedju
para ko pleve ali retkoooo skroz retko seksa
seksa do preko glave ali skroZ losha financijska situacija
shta biste odabrali (znachi ne mozhe tamo i vamo samo mozhe ovo ILI ono)
bitno je da ne fali love, za sex imam i vibratore i dildoe i prste, pa bih valjda nekoga i obucila da me dobro oralno zadovolji , ako je vec po kletvi nesposoban da mu se dignesleti vam dobra vila na rame i mozhete da birate
izmedju
shta biste odabrali (znachi ne mozhe tamo i vamo samo mozhe ovo ILI on
...bar bi markirala Osobu koju nikom ne bi preporucila...dosta je bilo i tvoje muke i bijesa...bitno je da ne fali love, za sex imam i vibratore i dildoe i prste, pa bih valjda nekoga i obucila da me dobro oralno zadovolji , ako je vec po kletvi nesposoban da mu se dignemsm prsti, usne, reci..nije sex samo stavi gurni..
shvatam te u potpunosti, shvati i ti mene..Sex pocinje pre gurni-izvadi, sex pocinje u mozgu i orgazam je epilog..e sad, kako cemo doci do orgazma, pa lako ako sebe poznajemo, bilo sa partnerom ili bez partnera...bar bi markirala Osobu koju nikom ne bi preporucila...dosta je bilo i tvoje muke i bijesa...
Nikad nijesam zensku pustao da ne zavrsi makar indijanske igre igrao...zaista nikad jer vise ne bih bio siguran ko sam i gdje sam posao to...uvijek se nadje put ...i kad dosati i predje u mehaniku gimnastiku i tada istrazivanje je najjace ali uz konsultaciju druge strane i ,- ne moze da omane...
...za mene je sex sve,kako uhvatim neki odsjaj na licu ili gest tijela, ja sam kupljen...onda gradim svoje skele i hodnike...nigdje ne smijem sjenku pustiti niti rizikovati...kad zena osjeti sta hocu i ko sam dobijem odmah prepoznatljive znake i pocelo je mozda cak od pozorista i baleta pa setnje, resitala i sve blize doogoljenosti i pripreme da nista nije preskoceno kad mi se bas svidja,,,sve znam potpuno i doziracu se...ispitivati, malo cu biti tuzan ako je skromnijih potreba ili kad otalja, tada sam zaista u bedaku...a, ako se poklopi sve to je zemljotres i visoka pec...odmah bi se zenio...svaku sam svoju volio i imao sasvim ozbiljne namjere jer sam ih za sebe gradio i klesao...ali bi zaista imao preblem sa vremenom, psihologijom, moralnobih se opravdao lako ali kasnije su gradacije...shvatam te u potpunosti, shvati i ti mene..Sex pocinje pre gurni-izvadi, sex pocinje u mozgu i orgazam je epilog..e sad, kako cemo doci do orgazma, pa lako ako sebe poznajemo, bilo sa partnerom ili bez partnera
Cao petunija, kako ovaj pun mjesec utice na tebe...shvatam te u potpunosti, shvati i ti mene..Sex pocinje pre gurni-izvadi, sex pocinje u mozgu i orgazam je epilog..e sad, kako cemo doci do orgazma, pa lako ako sebe poznajemo, bilo sa partnerom ili bez partnera
extra, mada nije veceras pun mesecCao petunija, kako ovaj pun mjesec utice na tebe...
Dobro, 92%.extra, mada nije veceras pun mesec![]()
sad bas statistika mi jeste u krvi, ali opirem joj se, no bitno nije..zasto ti ,,primi"?Dobro, 92%.
Mislio sam prim ali je moralo 5 karaktera.sad bas statistika mi jeste u krvi, ali opirem joj se, no bitno nije..zasto ti ,,primi"?
Mislio sam prim ali je moralo 5 karaktera.
prixyMislio sam prim ali je moralo 5 karaktera.
Prímì...![]()
Ne moze ovo, seksa preko glave ali bez para...pa sta je sa tom zenom, je li poludjela...tu ga zena ostavlja jer je svorc.sleti vam dobra vila na rame i mozhete da birate
izmedju
shta biste odabrali (znachi ne mozhe tamo i vamo samo mozhe ovo ILI ono)
Slatka si.primprim
i ti prime (((((((:Slatka si.
Одабрао бих да имам секса преко главе а мало пара. Паре бих већ некако зарадио, бар за своје потребе, а за добијање секса не постоји ниједна фирма или институција него је то како се ко снађе. Један секс на црном тржишту (проституција) кошта око 50 евра, замисли да то имаш сваки дан, па то је богатство.