forgotten vampire Primećen član Poruka 558 01.09.2007. u 17:14 - чееееекај чеееекај ме , чекај ја ћу доћи ... #51 cekam, cekam, cekam........................... ej, vrati se....................
zgodan&nezgodan Aktivan član Poruka 1.223 01.09.2007. u 17:15 - чееееекај чеееекај ме , чекај ја ћу доћи ... #52 W.A.S.P.: јел чекате некога ?? мисм кога волите ... Kliknite za proširenje... nekog cekam,da li ga volim?! rano je ...
W.A.S.P.: јел чекате некога ?? мисм кога волите ... Kliknite za proširenje... nekog cekam,da li ga volim?! rano je ...
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 01.09.2007. u 17:17 - чееееекај чеееекај ме , чекај ја ћу доћи ... #53 topmodelsica: Znacu koga sam cekala onda kad mi on dodje. Kliknite za proširenje... genijalno ps. jel si razmisljala da se bavis pisanjem?
topmodelsica: Znacu koga sam cekala onda kad mi on dodje. Kliknite za proširenje... genijalno ps. jel si razmisljala da se bavis pisanjem?
C chika_doktor Gost 01.09.2007. u 17:19 - чееееекај чеееекај ме , чекај ја ћу доћи ... #54 NovaIsta: genijalno ps. jel si razmisljala da se bavis pisanjem? Kliknite za proširenje... sta bavi...pa ona je izmislila shizoidnu haiku poeziju
NovaIsta: genijalno ps. jel si razmisljala da se bavis pisanjem? Kliknite za proširenje... sta bavi...pa ona je izmislila shizoidnu haiku poeziju