malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
pa cim neko toliko nervira radikiale znaci da je OK....sta vise reci...sasvim je dovoljno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj margo da si luda...niti znas zasto ga podrzavas a podrzavas ga,niti znas da NIJE narkoman a ljutis se kad ga neko zove tako,niti znas da NIJE te ovo te ono...pa da uzmes kesh od njega bilo bi mnogo logicnije nego sto branis nekoga o kome ne znas NISTA i nemas niti ces imati od njega ISTAmalamargo:pa to su vasi rezoni te narkoman te ovo te ono...nema potrebe da mi daje kes...
А да,то сам заборавио!Наркомани су ин.Сви људи чија деца иду у школу треба да гласају за Чеду.Дупла корист...Добиће им деца подочњаке и вероватно никад неће знати како се зову!8)malamargo:pa to su vasi rezoni te narkoman te ovo te ono...nema potrebe da mi daje kes...
Ako se nekome spočitava krivica za bilo šta, onda je na onome ko okrivljuje da dokazuje krivicu, a ne na okrivljenom da dokazuje nevinost. Pitaj Salvantisa ako meni ne veruješ.sergeronimo:nemoj margo da si luda...niti znas zasto ga podrzavas a podrzavas ga,niti znas da NIJE narkoman a ljutis se kad ga neko zove tako,niti znas da NIJE te ovo te ono...pa da uzmes kesh od njega bilo bi mnogo logicnije nego sto branis nekoga o kome ne znas NISTA i nemas niti ces imati od njega ISTA
E kad si tako vrsan pravnik ajde objasni mi molim te zapadnu kampanju protiv Srba!nesha taxista:Ako se nekome spočitava krivica za bilo šta, onda je na onome ko okrivljuje da dokazuje krivicu, a ne na okrivljenom da dokazuje nevinost. Pitaj Salvantisa ako meni ne veruješ.
dimme:E kad si tako vrsan pravnik ajde objasni mi molim te zapadnu kampanju protiv Srba!
Ajde objasni mi sto poturice poput vas traze osudu srbije za genocid a Srbija je oslobidjena krivice presudom medjunarodnog suda?
Sto i vi poturice niste krenuli od predpostavke da je Srbija nevina,nego satanizujete narod unazad 10 godina?
Ima logike, recimo ova vest o Miroviću:sergeronimo:pa ima u njihovim odnosima mnogo *uzrocnoposlednicnih* veza i za sad se jedino radikali ne petljaju u vlasti pa je za ocekivati, a po meni i najrealnije, da ce bas oni opaliti paljbu po svima kad dodju na vlast.Zato se celokupna *demokratska opcija* i plasi radikala kao djavo od krsta...ili mislis da tu nema logike?
Sa ovim se ne slazem...Ovo nije dogma u Crkvi iako se vernicima zaista ne preporucuju diskusije na tu temu i to pre svega zbog toga sto Pravoslavni vernik treba Boga da prihvati srcem a ne umom...Medjutim to je druga i jako obimna tema koja se u sustini svodi na borbu kreacionista i evolucionista cega ima mnogo po drugim forumima...DraGo70:Ako prihvatiš neko učenje npr. religijsko i neko ti postavi neka "škakljiva pitanja" tipa "Ako je svet nastao - po Bibliji pre 6.000 godina - šta je onda sa ostacima Dinosaurusa starih nekoliko miliona godina ili sa prethistorijskim ljudima..." u crkvi će ti reći da je to jednostavno tako i da ti ne treba da se upuštaš u diskusiju.
.
Margo sam samo pitao zasto postuje Cedu i koji su to njegovi stavovi koje podrzava...Isto pitanje i za tebe....A za to si u pravu.Jedino izgleda da to pravilo ne vazi za Seselja i ostale Srbe OPTUZENE u H agu...ali ajde da branimo Cedu na nekom forumu zato sto su tada njegova prava ugrozena...nesha taxista:Ako se nekome spočitava krivica za bilo šta, onda je na onome ko okrivljuje da dokazuje krivicu, a ne na okrivljenom da dokazuje nevinost. Pitaj Salvantisa ako meni ne veruješ.
Ne kažem da sam vrstan, a naročito ne vrsan.dimme:E kad si tako vrsan pravnik ajde objasni mi molim te zapadnu kampanju protiv Srba!
Ajde objasni mi sto poturice poput vas traze osudu srbije za genocid a Srbija je oslobidjena krivice presudom medjunarodnog suda?
Sto i vi poturice niste krenuli od predpostavke da je Srbija nevina,nego satanizujete narod unazad 10 godina?
Da li smo na nesto osudjeni, tj. da li imamo obavezu da preduzmemo neku radnju ili da se od necega uzdrzimo?nesha taxista:Ne kažem da sam vrstan, a naročito ne vrsan.
Hajde se ti prvo tačno raspitaj za šta je Srbija oslobođena, a za šta nije, pa da pričamo. Meni je naravno veoma drago što ne moramo ništa plaćati, ali priča da smo potpuno oslobođeni jednostavno nije tačna.
Eto, odmah se vidi po tvom 'znanju'primo 1:Jesam, baš sam nedavno sredio za međunarodno pravo kod onog vašeg Čukalovića iz otadžbinske uprave. Fin čovek, uđeš, platiš, izađeš i gotovo. Kao u banci.
pa ti si bas velika dusa...rider on the storm:Nikada nisam bio fašista, možda sam ultradfesničar, nikada nisam mrzio nikada, Ja jesam velikosrpski desničar ali nikoga ne mrzim.Možda volimn white pride , belu rasu ali nikada nisam govorioi da mrzim "obojene". Nikada nisam govorio i pisao kako ni ta niža rasa ne mora da živi. Neka živi..
Ne forsiram je ja, samo sam odgovarao čoveku koji me učtivo pitao. Niko nije nepogrešiv, pa ni MSP.Salvantis:Da li smo na nesto osudjeni, tj. da li imamo obavezu da preduzmemo neku radnju ili da se od necega uzdrzimo?
NE (sem eventualno da uhapsimo Mladica, ako se pojavi na Terazijama)
Znaci ne snosimo nikakve sankcije, a to je jedino bitno. Sve ostalo su beznacajne spekulacije.
Uostalom cemu stalno forsiranje te price? Kao da je MSP nekakva nepogresiva i savrsena institucija pravde? Nije. Naravno da je znatno starija i znacajnija institucija od ad hoc 'krivicnog' tribunalcica, ali daleko da je u pitanju izvor mudrosti i pravde.
Beše.Salvantis:Nego, Ceda bese tema, zar ne?