Ceda u intervju o Srpskim zemljama i Srpskim herojima.

Coke:
Ozbiljnost foruma je ozbiljnost njegovih ucesnika.
Ako neko nema argumente on podmece i laze kao sto je to slucaj na ovoj temi kojoj nije cilj da se raspravlja o licnosti, stavovima ili onome sto je receno u intervjuu vec da se koristi forum za sirenje lazi i stereotipa izaslih iz "kuhinje" milosevicevskih falangi.

Pa dajte se onda uozbiljitI, decace. Na moj post Vi replicirate pozivanjem na neozbiljnost foruma i plasiranje lazi. A ja tu ne vidim laz nego manipulaciju relevantnim, ali nenavedenim, informacijama. Sto je u potpunosti validan metod za razvoj dalje konverzacije. A potonju repliku o NZ necu ni da komentarisem. Mislim, kakva konkluzija. Zamorcici su impresionirani!

Lucca:
Čeda je "fabrikovana" ličnost, prvi momak u to vreme koji je fasovao od policije u studentskim štrajkovima 90-tih godina.Điki ga je uzeo pod svoje da napravi čoveka od njega, ali očito da Čeda nema podloge, truo je rođen...to se sada najbolje i vidi, faca mu je slinava podseća me na onu bakteriju u wc šolji (reklama za domestos)..

I ti si jedna od onih koje su nosile bedz :"CEDO ,OZENI ME!!", pa izvisile?? :wink:

Sada su korisnici koji nemaju simpatije za LDP, izašli iz Miloševićeve kuhinje..... Gospodin Jovanović i njegovi emisari sami vas demantuju gospodine Coke svakim danom gomilom besmislica i nebuloza koje izjavljuju. Ljudi ovde samo prenose šta ko od njih izjavljuje i to su reakcije na idiotluke izrečene od minorne partije kao njihov politički stav. Mozda on voli da pravi anti reklamu sam sebi, ionako ima savetnike iz te branše, ko zna možda se...ono narodski rečeno.... raja navuče...

jomini,posto si vidim poceo da spajas sve teme o chedomiru jovanovicu,imam jedan mali predlog...da se ne bi stalno maltretirali,predlazem da zbog nasih drugova radikala stavis temu o cedi u lepljive...tako da kad su kod nadrndani i voljni da opletu po chedi imaju jedno mesto za praznjenje svojih frustracija ...molio bih da se razmotri ovaj moj predlog..i da promenis ime teme..recimo-"cheda-nocna mora ili nova nada srbije"

serb_pagan:
jomini,posto si vidim poceo da spajas sve teme o chedomiru jovanovicu,imam jedan mali predlog...da se ne bi stalno maltretirali,predlazem da zbog nasih drugova radikala stavis temu o cedi u lepljive...tako da kad su kod nadrndani i voljni da opletu po chedi imaju jedno mesto za praznjenje svojih frustracija ...molio bih da se razmotri ovaj moj predlog..i da promenis ime teme..recimo-"cheda-nocna mora ili nova nada srbije"
Vidiš da se štedi na lepku... Ništa od toga, naravno.

Back