Čeda schafft alle

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
marlon:
savo... idi bre slushaj tog bon jovija il' uzmi harmonikicu ko on pa zasviraj :)

kakve te bre ideje odushevljavaju? al' moram da priznam da umesh da odaberesh stranku u odlasku...:) pardon dolasku....

Nije on kriv, CK SK zanemario obrazovanje i vaspitanje svojih pionira, pa se deca oduševljavaju raznim idejama!:)

Ko zna u šta će odrasti današnji klinci koji rastu uz Virtuelne PC-ratove!?

SavaBonJovi:
Ja sam SPO-ovac ali me odusevljavaju neke Chedine ideje! I jeste da sam devetnaestogodisnjak ali znam i ja ponesto i kazem da ce narod te ideje shvatiti za jedno 20-tak godina,naravno osim ako ne ubiju Chedu,a kada pocrkaju SPS-ovci i pojedini matori Radikali,Chedina stranka ce biti jedna od najjacih u Srbiji....Zivi bili ,pa videli!
Sto je babi milo,to joj se snilo

И још неко каже да су сви ЛДП-овци писмени?8-)Сетих се барем двоје који то нису,а потенцијалних има још!:shock:А логика им тек иде од руке...

misoni:
И још неко каже да су сви ЛДП-овци писмени?8-)Сетих се барем двоје који то нису,а потенцијалних има још!:shock:А логика им тек иде од руке...

To je dobro, znači da su im članovi iz svih slojeva društva, biće nešto od njih!:)

fosilvaso:
To je dobro, znači da su im članovi iz svih slojeva društva, biće nešto od njih!:)
Ма они кажу да су сви њихови чланови писмени(што ће рећи факултетски образовани),иста прича као пре неколико година Г17,па се установило да су лажови,а не некакви стручњаци!:lol:

A ovo već nije šala,mada sam prvo pomislio da jeste. Toma kaže da mu jedino Čanak potpisao saglasnost da bude predsednik supštine. Da li je na pomolu nova ljubav? Da li će polovinu forumaša strefiti infarkt? Videće se...

misoni:

Joj choveche
Da li ti umesh neshto da kazesh shto je u vezi sa temom ili si ovde da "izlazesh" svoje jeftine komentare koji cak nisu ni cinichni (jer i za to treba imati pameti)

И вас двоје се осећате прозвани? Ја стварно не могу да вас спречим да ме гњавите,ако вам је то партијски задатак.А ово што сам рекао је због тога што је Јомини устврдио да ДС и ЛДП једини имају 100% писмене чланове,или бар приближно.

Ako ste se ikada pitali kako izgledaju moderatori,ja vam exkluzivno prikazujem sliku!
waldorf_statler.jpg

Јој па јел то алергична опет нешто провалила. Бем ти интернет кад га немам стално па не могу да имам увид шта ова малолетница ради хехехе

misoni:
И вас двоје се осећате прозвани? Ја стварно не могу да вас спречим да ме гњавите,ако вам је то партијски задатак.А ово што сам рекао је због тога што је Јомини устврдио да ДС и ЛДП једини имају 100% писмене чланове,или бар приближно.
Ne osećam se prozvanim, samo rekoh koleginici da nisi odlutao od teme, kao što je rekla, i naveo sam zašto. Nisam inače član dotične stranke.

:) :) :)Nema niceg zanimlivijeg nego posmatrati liberale kako se koprcaju u svojoj nesposobnosti, nemocnosti, jer zive u Srbistanu!!! Davno bi oni otisli iz Srbije da je bilo prilike!

Ne mogu nigde pobeci,
perspektive nemaju,
ali glas svoj NE DAJU!!
Ne mogu nigde pobeci,
znanja nikad manje,
nece da ih prime kolege iz Unije!
Srbija je jedina,
iako je poslednja,
ona je njima jedina,
prva i poslednja prilika!
Ako su svi liberali ,
raspolozeni da iz Srbije odu,
kako onda nazvati ove koji to ne mogu!

Neznalice, pickice ili nesto trece,
kako god to bilo,
njima nema srece!!!

Isao sam na casove kod Bore Corbe!
Nema potrebe za cinizmom! :)

Niti je ovo neka pesma, niti sam ja ikakav peota! Hteo sam samo malo da unesem "nove elemente" u nase rasprave!:)
Ja zaista ne znam niti jednog coveka iz LDP-a koji je imao bilo kakvu sansu, bilo da je sam stvorio ili mu se jednostavno, spontano ukazala, a da nije otisao iz zemlje! Dakle, imam utisak da je to ipak gomila isfrustriranih , uglavnom mladih ljudi, koji ne vide svoju perspektivu nigde i sve sto rade je da tapkaju u mestu i *****!
I pritom nazivaju one koji vole svoju zemlju , grad, narod ili mesto, nazivaju ih debilima i glupacima zbog toga! Zaista mi niko od njih nije znao reci zasto ljubav mora imati veze sa logikom! To objasnjenje jos nisam cuo!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back