Čeda: Pogrešna igra na kartu Rusije

BG1109:
Sramota je što niko u ovoj državi ne zna odakle pare za onakve kampanje DS, Radikalima, DSS, LDP i ostalima, da ne nabrajam. To je sramota. Drže nas kao najgluplje ovce u neznanju svi zajedno. Misliš da je Mišković ovako jak a nema iza ledja neku političku partiju koju finansira i koja zastupa u vladi njegove interese. Isto važi i za Drakulića, za sve te kulove koji su krenuli iz nekih memljivih kancelarija i za 10 godina napravili imperije.

Kao u redu je da se ne zna ko finansira sve ostale, problem je samo Čeda. Čeda je najmanji problem u ovom trenutku, pošto ima 6% biračkog tela, šta ćemo sa ovim velikima?

Vi u vašim DSS-DS-Radikalskim mozgovima ne možete to da razumete.

S Čedom imam veze koliko i sa radikalima, samo imam problem da razumem toliku mržnju prema nekom. Da vam nije nekog ubio, nešto vam je ukrao, da niste ljubomorni na njega, kad vam je on toliki problem, o čemu se radi?

da se osvrnem na podvuceno... mislis li ti da takvi potpomazu samo jednu stranku??? koliko ja "znam" oni uvek pomazu vise stranaka tako da koja god pobedi on je pobednik, tj. nastavlja slobodno da se bavi biznisom.

SANDRINAbg:
To...kooma za PreCednika... :lol: :wink:

p.s. jel' vidis ovog Lakija sto je neUrozan od jutros..? :lol: :lol: :lol:
Ma kumo da ti kažem : Ovi iz LDP-a su organizovani vrlo dobro. Uvek imaju nekog dežurnog, na svakom forumu ... kao i Eraser, dužni da brane lik i delo ... Šta li će biti kad Čeda zaglavi robiju ?
Iz godine u godinu sve manji, sastavilo se 14 otpadaka i navukoše nešto preko 5 % i sad oni najpametniji. E, yebote, ima paćenika, ali ovi ... :lol:

Ha-Nocri:
PA ovo je izmedju njega i mene i nemam nameu da ti odgovorim. Reci koje je upotrbio da bi opisao neke stvari su iste kao i u doba Slobe. To sto je napadao LDP (da li je) mi nije bio motiv da reagujem.
Ништа што се овде изнесе није само лична расправа појединих учесника, јер је написано јавно. Стога, наравно, имам права да реагујем.

А, ево, и ја кажем: не подносим ЛДП, Чеду, итд.

Али, по твојим резонима, одмах ћу бити сврстана у радикале, или спс-овце иако ни њих исто толико не подносим, и иако сам одувек, од самог почетка, била против СМ-а СПС и радикала.

Али у вези с темом, опет морам такође:

Ако је неко "употребио речи као СМ", зашто мора одмах бити етикетиран као радикал, спс-овац, и сл?

Зна се добро, да су управо они многе речи и изразе - огадили, укаљали, компромитовали. (И не само речи, што је још горе).

Тако да сада, и кад оне заправо значе изношење тачних ствари, - добију негативну конотацију само зато што их је некад употребљавао СМ, или сада радикали.

А ви - добар повод да одмах неког прогласите...

То је општи манир, не само између вас двојице, зато и реагујем.

Lacibg:
Ma kumo da ti kažem : Ovi iz LDP-a su organizovani vrlo dobro. Uvek imaju nekog dežurnog, na svakom forumu ... kao i Eraser, dužni da brane lik i delo ... Šta li će biti kad Čeda zaglavi robiju ?
Iz godine u godinu sve manji, sastavilo se 14 otpadaka i navukoše nešto preko 5 % i sad oni najpametniji. E, yebote, ima paćenika, ali ovi ... :lol:

Oni su svesni da im je to poslednja saMsa, te se zato tako grcevito i trude da usicare sta se moze vise, do robije milog im i dragog preCednika... :lol: :lol: :lol:

adem_ks:
da se osvrnem na podvuceno... mislis li ti da takvi potpomazu samo jednu stranku??? koliko ja "znam" oni uvek pomazu vise stranaka tako da koja god pobedi on je pobednik, tj. nastavlja slobodno da se bavi biznisom.

Upravo...pomenuti...hm...gospodin svima deli i sakom i kapom i svima dobro...sreca te je blago elokventno retardiran, te se slabo javno eksponira, inace bi zavrsio k'o Karici...ups...sorry zlato, 'tedoh reci Karic... :oops: :lol: :lol:

Lacibg:
Gospon Slobo, Lave, molim vas da ne pricate izmisljotine i neistine. Jok, ja sam za Slobu :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha-Nocri:
Gospon Slobo, Lave, molim vas da ne pricate izmisljotine i neistine. Jok, ja sam za Slobu :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne stidim se da branim i Slobu i Šešelja. To je moje viđenje politike. Međutim time nisam na "krv i nož" s drugim forumašima drugačijeg polit-opredeljenja.
Ono što me čudi je odakle pravo najmanjoj mogućoj grupaciji istomišljenika da preda Kosovo i Metohiju, da misli da je najpametnija, najpoštenija i tako drsko bode očni i služni živac ostalog naroda. To pravo koje ste uzurpirali stalno se kreće na granici zakona i mišljenja. To vas čini ekstremnim toliko da u jednoj pravnoj državi zaslužujete razmišljanje o zabrani.
Ali, možda je pametnije to ne raditi, ipak je bolje da vam sude birači.

Pa sto si onda pricao da mrzis Slobinu politiku? Nije ni bitno. Menjamo misljenje po mesecevim menama lol

Uopste mi nije namera da brani LDP posto njihov clan nisam, ali sam Cedu puno puta cuo da kaze da je nezavisnost Kosova realnost trenutno. Ne vidim sta tu nije u redu. On valjda ima pravo da kaze sta hoce ako to nije govor mrznje vredjanje ili slicno. Svako moze reci sta hoce. Ne znam sta ti imas protiv toga. On kaze da je nezavisnost Kosova neizbezno i da mu je jako zao sto je Sloba izgubio Kosovo jer gubimo toliko etnickog, kulturnog bogatstva.

Sada, da li je u pravu da ce Kosovo biti nezavisno ja stvarno ne znam. Ali samo znam da on nije za nezavisnost. Alo ko sto rekoh on misli da je to realnost. Tesko da ima ljudi koji zele da Kosovo bude nezavisno. Samo je razlika kako ispasti pametan i svom narodu iz svega toga obezbediti dostojanstven zivot. Samo je to vazno. Ko obezbedi veci standard i ponovo nastane ona srednja klasa koja je osnova svakog drustva, a koju mi jos ne mamo.

Nikad nisam rekao da mrzim Slobinu politiku. Imao je grešaka i postupaka koji su za kritiku. Pošto mislim da si "klon" onda si duže na forumu, pa si ovo mogao primetiti. I ne bežim od toga.

A o dostojanstvenom životu razmišljam i ja. I to, je za razliku od LDP-a pravac u uspostavljanju nezavisne države kojoj neće drugi krojiti šta da misli i šta da radi i to radi para. Voleo bih i ja bolji standard ali ne po svaku cenu. Kao što mi život ne treba po svaku cenu. Da li ovo liberalna grupacija može da razume - ne znam. A čini mi se da je to osnovna razlika "nedemokratske" i "demokratske" Srbije. Kad budete shvatili naizgled ovako drastičnu izjavu, može biti kasno.

Ja "klon" na forumu. Ne lupetaj. Ako te bas zanima pitaj moderatore iz kog grada ja dolazim (preko IP adrese). Stvarno.

Ja sam samo jednom sa tobom raspravljao i tada si rekao nesto kao da mrzis Slobinu politiku.

Nema cene za bolji standard. "Novac nema nacionalnost"... e to su neke drzave ukapirale i veoma brzo napredovale i obogatili se. A to sto ti kazes da je "cena" to je samo demagogija. Mislim da nismo pametniji od razvijenijih demorkatija? GLUPOST. U upravo nas to "dostojanstvo" nama nametnuto da bi bilo robovi, podanici diktatura koje su ovde vladale ~55 godina. Ja znam da ti to ne vidis, ali ja ti ne branim da imas drugacije misljenje, sve dok ne skrenes u mrznju ili vredjanje.

Kada budes ukapirao kakav je jad, plac, smrt, glad i pljacku donela Slobina vladavina bices covek slobodan. I da shvatih koliko je danas stanje bolje nego tada (naravno, toliko daleko od EU, a od perfekcije da ne pricam). Ali ko sto kaze jedna Japanska poslovica "koliko si vremena propadao duplo vise ti treba da dodjes na isti nivo pre tog propadanja". E zato je i dan danas tako lose. Ispastamo grehe nasih daljih i blizih prethodnika i njihovih vodja.

eremić: Srbija želi u Evropu
BRISEL, 26. juna 2007. (Beta) - Šef srpske diplomatije Vuk Jeremić izjavio je u utorak u Briselu da je ključni cilj Srbije članstvo u Evropskoj uniji, ali da će Srbija biti primorana da preispita odnose sa zemljama koje odluče da naruše njen suverenitet jednostranim priznavanjem nezavisnosti Kosova.

Jeremić je, u raspravi u Evropskom parlamentu, naglasio da vlada u Beogradu nudi kompromis, uzajamno prihvatljivo rešenje kroz odluku Saveta bezbednosti UN i da nikako ne želi da bude gurnuta ponovo u izolaciju.

Srbija i njena vlada, naglasio je Jeremić, imaju strateški cilj da uđu u Evropsku uniju i zato je nužno naći i kompromis za rešenje statusa Kosova, a ne Srbiju gurati ponovo u izolaciju, što ona nikako ne želi, rekao je Jeremić u Spoljnopolitičkom odboru Evropskog parlamenta.

Ministar spoljnih poslova Srbije je naglasio rešenost Vlade Srbije da brzo reši pitanje pune saradnje s Haškim tribunalom, sprovede bitne reforme i potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju s EU.

Srbija je spremna da odobri svaku vrstu samouprave i autonomije albanskim građanima na Kosovu i ne želi da ponovo uspostavi institucionalnu i političku kontrolu nad pokrajinom, dodao je Jeremić.
------------------------------------------------------
a poslije preispitivanja naci ce se Srbija u ruskom zagrljaju.sumnjam da moze jedan guza na dvije stolice,malo zapada,malo Rusije.Srbija tjera sama sebe u izolaciju po modelu inacenja sa Svijetom kao sto jeto radio S.Milosevic kad su ga isprasili sa Kosova '99.godine i tad je izgubio Kosovo i pobjegao podvijene repine.

Ha-Nocri:
Ja "klon" na forumu. Ne lupetaj. Ako te bas zanima pitaj moderatore iz kog grada ja dolazim (preko IP adrese). Stvarno.

Ja sam samo jednom sa tobom raspravljao i tada si rekao nesto kao da mrzis Slobinu politiku.

Nema cene za bolji standard. "Novac nema nacionalnost"... e to su neke drzave ukapirale i veoma brzo napredovale i obogatili se. A to sto ti kazes da je "cena" to je samo demagogija. Mislim da nismo pametniji od razvijenijih demorkatija? GLUPOST. U upravo nas to "dostojanstvo" nama nametnuto da bi bilo robovi, podanici diktatura koje su ovde vladale ~55 godina. Ja znam da ti to ne vidis, ali ja ti ne branim da imas drugacije misljenje, sve dok ne skrenes u mrznju ili vredjanje.

Kada budes ukapirao kakav je jad, plac, smrt, glad i pljacku donela Slobina vladavina bices covek slobodan. I da shvatih koliko je danas stanje bolje nego tada (naravno, toliko daleko od EU, a od perfekcije da ne pricam). Ali ko sto kaze jedna Japanska poslovica "koliko si vremena propadao duplo vise ti treba da dodjes na isti nivo pre tog propadanja". E zato je i dan danas tako lose. Ispastamo grehe nasih daljih i blizih prethodnika i njihovih vodja.
Ako ti je ovo prvo prisustvo na Krstarici tj. na ovom pod-forumu onda se izvinjavam za "klon".
Na koje države misliš da su ukapirale da "Nema cene za bolji standard" ?
To bi bilo interesantno ...

Lacibg:
Ako ti je ovo prvo prisustvo na Krstarici tj. na ovom pod-forumu onda se izvinjavam za "klon".
Na koje države misliš da su ukapirale da "Nema cene za bolji standard" ?
To bi bilo interesantno ...
Jedna drzava u Aziji, gledao sam taj dokumentarac gde su ljudi iz te zemlje pricali. Predsednik ili neka druga javna licnost je to rekla. I jos su pricali da zbog toga tamo nema nezaposlenih, ustvari 1-2%, koji i ne zele da rade. Pustili su da im dodju kompanije iz celog sveta i sada imaju odlicne plate i red u zemlji. Stvarno nisam siguran koja je to zemlja i necu da sada nagadjam i pogresim. Ali postoje i drugi takvi primeri u svetu. Samo sto sam ja samo jedan saznao. Oni zive 21. vek, sto je realnost, a ne 19. ko mi

Back