- Poruka
- 33.624
BG1109:Sramota je što niko u ovoj državi ne zna odakle pare za onakve kampanje DS, Radikalima, DSS, LDP i ostalima, da ne nabrajam. To je sramota. Drže nas kao najgluplje ovce u neznanju svi zajedno. Misliš da je Mišković ovako jak a nema iza ledja neku političku partiju koju finansira i koja zastupa u vladi njegove interese. Isto važi i za Drakulića, za sve te kulove koji su krenuli iz nekih memljivih kancelarija i za 10 godina napravili imperije.
Kao u redu je da se ne zna ko finansira sve ostale, problem je samo Čeda. Čeda je najmanji problem u ovom trenutku, pošto ima 6% biračkog tela, šta ćemo sa ovim velikima?
Vi u vašim DSS-DS-Radikalskim mozgovima ne možete to da razumete.
S Čedom imam veze koliko i sa radikalima, samo imam problem da razumem toliku mržnju prema nekom. Da vam nije nekog ubio, nešto vam je ukrao, da niste ljubomorni na njega, kad vam je on toliki problem, o čemu se radi?
da se osvrnem na podvuceno... mislis li ti da takvi potpomazu samo jednu stranku??? koliko ja "znam" oni uvek pomazu vise stranaka tako da koja god pobedi on je pobednik, tj. nastavlja slobodno da se bavi biznisom.