Čeda Jovanović demolirao lokal - odvezen policijskim vozilom

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane u Novom Beogradu.
IZVOR: B92 SREDA, 2.06.2021. | 22:30 -> 22:40

Foto: E-stock Časlav Vukojičić

Policija je na licu mesta.

Mediji takođe prenose da je odvezen policijskim vozilom, kao i da se tokom razgovora sa pripadnicima intervente jedinice smejao.

Supruga Čedomira Jovanovića Jelena rekla je za medije da su ga večeras napali navijači u blizini zgrade u kojoj žive.

Ona ističe da su u pitanju pripadnici navijačke grupe "Hijene", čiji je vođa bio Velibor Dunjić.

Jovanović je pre nekoliko godina imao sukob sa Dunjićem, koji je 2014. godine ubijen.

Jelena Jovanović nije prisustvovala incidentu, a sada se nalazi u policiji, gde će dati izjavu.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=02&nav_category=16&nav_id=1868398

Imao 1,52 promila alkohola u krvi,izlazi iz kola pijan napadaju ga navijači on lomi izlog,viče i šutira neka kola...
„Ne postoje dve verzije priče. Da li sam ja ovo napravio? Pa naravno da jesam. Jel to neko negirao? Koje dve verzije? A što nisam ovde, a što nisam tamo? Isprovocirali su me ti heroji sa severa. Tamo mi je parkiran auto, ovde živim, nek ne dolaze više pred moj stan i biće sve okej.
kako ga nije blam više sa ovakvim bizarnim incidentima

Back