Ceda i Toma na Pinku plus neki siptar

Da li to još traje emisija? Aiiii ala su se raspričali ima da nam bude bolje čim se završi...

eremita:
episkop2qi.gif
Mito, od sada da stavljaš i ovaj zvučni zapis uz ovaj verski image (kratko je)

igycg:
Cestitam Cedi,bio je odlican sinoc!
Samo nazalost mnogi ga ne shvataju ali nije ni cudo,zato je Srbija jos na ovom mjestu!
Ljudi kao Ceda mogu jedini da iyvedu Srbiju na pravi put!

Јес', и ја исто кажем... ево баш данас читам ПУСТИЛИ ЧЕДИНОГ ТЕЛОХРАНИТЕЉА ИЗ ЗАТВОРА ПОСЕ 4 ГОДИНЕ - а био је оптужен
да је учествовао у убиству ЗЂ........чудо невиђено, стварно тог Чеду
не схватају... а ево шта је рекао тај Пејаковић

Sa Čedom u Šilerovu

Saša Pejaković Pele negirao je na suđenju umešanost u ubistvo Zorana Đinđića. On je rekao da je na dan atentata sa Dušanom Spasojevićem "kontrolisao teren oko zgrade vlade", kao i da nije znao za plan atentata. Pejaković je kazao da "nije znao da se Spasojević bavio kriminalom, pošto se družio sa Čedomirom Jovanovićem i ljudima iz vlade"!

- Ja sam, kao profesionalni vojnik, samo izvršavao naređenja pukovnika Legije koji me je odredio da pratim Čedu i Spasojevića, koga sam smatrao biznismenom. Nisam ga smatrao kriminalcem, jer je Čeda bio čest gost u Šilerovoj, a uz njegovu saglasnost sam i određen da čuvam Spasojevića. Kada sam ga pozvao da mu kažem da me je Legija odredio da obezbeđujem Spasojevića, Čeda mi je rekao da ga čuvam kao što sam i njega pazio - kazao je tada Pejaković.

On je rekao da je Spasojevića prvi put video kada je otišao sa Čedom u Šilerovu. Prema njegovim rečima, u Šilerovu su, uz veliko obezbeđenje, dolazile i "razne limuzine", koje su ponekad obezbeđivali i pripadnici Šeste uprave MUP-a Srbije. Pejaković je takođe naveo da je Čedomira Jovanovića, dok je bio šef njegovog obezbeđenja, "noću vozio" na sastanak sa Branislavom Ivkovićem, tadašnjim funkcionerom SPS-a, kao i da je Jovanoviću jednom odneo kompjuter koji mu je poklonio Spasojević. Upitan koga su Spasojević i ekipa zvali Mali, Pejaković je rekao da su tim nadimkom "ponekad zvali Čedu".

Back