Čeda i Jelena Jovanović čekaju peto dete!

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Reg

Elita
Poruka
24.712
Beba bi trebalo da se rodi sredinom sledeće godine. Čedomir i Jelena su presrećni jer su uvek maštali o velikoj porodici

jelena-jovanovic-cedomir-jovanovic-1384467672-397273.jpg

Auuu, Srbine!! :lol:

http://www.kurir-info.rs/ceda-i-jelena-jovanovic-cekaju-peto-dete-clanak-1104293

Umalo da proglase temu nevazecom, zaboravila sam link.

Poslednja izmena:
Klasika, patriotama poput Kostunjavom puna usta porodicnih vrednosti, a nevin je u 70-oj godini, dok izdajnici povecavaju srpski nacionalni korpus.

Bio je nekoliko godina u braku ,dok je bio predsednik,zena mu je bila sudija. Kostunjavi je antipropaganda za sex.Mislim da se ne svidja bas zenama.Zene ,da li gresim? Ipak ima macke tako da nije covek bez emocija.

Али да се пише ћирилицом управо како си написао.

Је л' знаш ти ону причу кад срећни брачни пар летује на Килиманџару или Маурицијусу или где беше па им неки туриста одушевљено стави руку на трбух и каже "лајф... лајф... лајф..."?

Је л' знаш ти ону причу кад срећни брачни пар летује на Килиманџару или Маурицијусу или где беше па им неки туриста одушевљено стави руку на трбух и каже "лајф... лајф... лајф..."?

Зачудо, не знам. Be more precise!

Како бре не знаш. Семинални моменат.

И ја сам заборавио детаље, али знам да је неки странац био одушевљен чудом новог живота и да је додирнувши или показавши на трудан стомак рекао "лајф... лајф..." што је младе родитеље понукало да детету дају име Михајло Лајф.

Како бре не знаш. Семинални моменат.

И ја сам заборавио детаље, али знам да је неки странац био одушевљен чудом новог живота и да је додирнувши или показавши на трудан стомак рекао "лајф... лајф..." што је младе родитеље понукало да детету дају име Михајло Лајф.

Тако значи...Па онда треба пазити шта се говори пред Јовановићима. Могли би следеће дете да назову Тенкју или Плиз.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back