Cecin sin priznao da je pretukao mladiće: Gledali su u mom pravcu i smejali se

Taj momak je bar imao toliko iskrenosti da prizna ako vec jeste, za razliku od njegove majke koja vecito govori neistinu i zataskava. Doduse u ovom slucaju iz najbolje namere, ali ipak.

Potuce se (ako je tacna "vest") toliko mladih po klubvima, a sad je problem sto je ovo sin neke tamo poznate pevacice?

problem je sto mali posalje obezbedjenje da peglaju one koji mu se ne svidjaju.

Ovde pise drugacije, da se sam potukao zbog provociranja.

tukao je klince jer su gledali u njegovom pravcu i smejali se. znas, u njega valjda ne sme da se gleda. jos su nesto kao pricali, ali on ne zna sta.
al sto jos glumi mangupa, kao sam se tukao. a svi svedoci kazu da obezbedjenje lema. tako je bilo i pred njegovom kucom. tako i sad.
dok ga neko ne bude uhvatio bez obezbedjenja.

tukao je klince jer su gledali u njegovom pravcu i smejali se. znas, u njega valjda ne sme da se gleda. jos su nesto kao pricali, ali on ne zna sta.
al sto jos glumi mangupa, kao sam se tukao. a svi svedoci kazu da obezbedjenje lema. tako je bilo i pred njegovom kucom. tako i sad.
dok ga neko ne bude uhvatio bez obezbedjenja.

Ne znam sta kazu i kako je zaista, pratim novinsku vest (tacnije "vest"), i takodje prvi put saznajem da se potukao i ispred svoje kuce. Neka se policija bavi tim stvarima, ali na ovaj clanak reaguejm ovako jer ne vidim razloga da neko sam ne uzvrati na provokacije, bar ovako kako je opisano ovde.

Ako ima obezbedjenje i ako ono zastrasuje (ili tuce) ljude, to je onda bahatost, ali je nazalost cesta pojava danas i time bi policija vise trebalo da se bavi.

Zato svaki nocni klub treba da ima bar po 1 policajca u smeni.

Poslednja izmena:
Bilo je očigledno da su pričali o meni, ali nisam čuo šta – rekao je Veljko, dodajući da im je prišao i upitao ih da li imaju nešto da mu kažu...

bubble_gum-983.gif

Што ја не волим те провокаторе који кад добију по њокалици трче да се жале.

Ако си провоцирао јер те дрмају хормони, буди мушко па издржи.

О Аркановом сину не желим да дискутујем много.

Дете обесних родитеља је и само бесно и бахато.

Што ја не волим те провокаторе који кад добију по њокалици трче да се жале.

Ако си провоцирао јер те дрмају хормони, буди мушко па издржи.

О Аркановом сину не желим да дискутујем много.

Дете обесних родитеља је и само бесно и бахато.

Veljko tuče sve zbog LEGITIMACIJE od tate

Back