Cecin frizer okupio pola estrade

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167

Cecin frizer okupio pola estrade, Anastasija oduševila izgledom, Milica Todorović nastupom

STEVAN Radivojević, dugogodišnji frizer Cece i Anastasije Ražnatović, napravio je sinoć u jednom prestižnom beogradskom hotelu glamuroznu žurku povodom 30. rođendana.

146904_zurka-u-hajatu_f.jpg

Spektakularnom slavlju prisustvovale su brojne zvanice, a među njima i pevačice Anastasija Ražnatović, Marina Visković, Aleksandra Mladenović, Višnja Petrović i Marta Savić.

Anastasija Ražnatović blistala je u plavoj košulji i mini suknjici u boji trule višnje, a detalje sa proslave delila je na svom Instagram nalogu.
146902_steva-frizer-07102021-0115_f.jpg

Cecin frizer okupio pola estrade, Anastasija oduševila izgledom, Milica Todorović nastupom

STEVAN Radivojević, dugogodišnji frizer Cece i Anastasije Ražnatović, napravio je sinoć u jednom prestižnom beogradskom hotelu glamuroznu žurku povodom 30. rođendana.

146904_zurka-u-hajatu_f.jpg
On je popularan zato što je Cecin frizer?

Ovakav kić nad kičevima treba zaista da proslavimo!
Mi treba da slavimo! ovo srannnjjje se ne dešava svakom narodu... ne...
Samo odabranom... onom ispranog mozga...
Kako sam ja pogrešno vaspitala svoje sinove!
Crkla dabogda!

On je popularan zato što je Cecin frizer?

Ovakav kić nad kičevima treba zaista da proslavimo!
Mi treba da slavimo! ovo srannnjjje se ne dešava svakom narodu... ne...
Samo odabranom... onom ispranog mozga...
Kako sam ja pogrešno vaspitala svoje sinove!
Crkla dabogda!
Ne do Bog dobri..da li si sasava moja mila i draga? Ti si divno vaspitala svoje sinove,a nismo mi krivi sto nas je zahvatio taj tocak istorije kada je nekultura,nerealno vrednovanje znanja i umeca,nadjacala sve vidove pozitivnih stavova tebe,mojih roditelja i ko zna koliko jos slicnih nama...Ne mi se necemo predati i pasti u taj glib...Ali je dobro da znamo sta se sa ovim narodom desava...da trazimo krivca,bezuspesno je...Ljubim ja tebe:heart::heart:

Back