CECA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je isto cudno sto skoro niko ne dozivljava Cecu samo kao pevacicu, ili im je idol, velicaju je, ili je s druge strane postala simbol svega loseg sto treba da se menja.

tarabica:
Jel' bese Dzenifer Lopez bila u vezi sa Paf Dedijem, pa je bila umesana u neku pucnjavu, tako nesto... A 50 cent je stvarno moralan lik, clan bande, 19 puta ranjavan - pa i on je u Beogradu napunio Arenu? :lol: Britni Spirs, Beyonce, Paris Hilton, Viktorija Bekam, cak i Madona u ranijim fazama - sve se one oblace prostacki, izgledaju kao *****, ni pesmice im nisu bas smislene - pa ipak imaju vise publike nego mnogi rokeri, nekim devojkama su uzor... Viktorija Bekam je pevusila neke bzvz pesmice i udala se za fudbalera... I, sto je sad Ceca gora, jadnija, nemoralnija od njih?
LIFE IS BITCH .
bez ikakvog poredjenja sa bilo kim , ceca jeste jadna i nemoralna .
a inace , pomenula si 50 cent - a ; pa cu ti reci da sam na njegovom koncertu u areni videla tvoju ljubimicu . vidis njoj ne smeta sto je on 19 puta ranjavan . . .
ha ha ha

zelim joj da se udavi od one kise koju mu pije sa ramena .

tyra:
LIFE IS BITCH .
bez ikakvog poredjenja sa bilo kim , ceca jeste jadna i nemoralna .
a inace , pomenula si 50 cent - a ; pa cu ti reci da sam na njegovom koncertu u areni videla tvoju ljubimicu . vidis njoj ne smeta sto je on 19 puta ranjavan . . .
ha ha ha

zelim joj da se udavi od one kise koju mu pije sa ramena .

Videla???/Znaci ni tebi ne smeta tih 19.puta..................... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back