Ceca : Nikad necu pevati u Zagrebu i Sarajevu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.087
spek-ceca-raznatovic.jpg

Folk zvezda ističe da nije promenila stav i da nikad neće nastupiti u Hrvatskoj, ali da su njeni fanovi, bez obzira na to iz koje su zemlje, dobrodošli na svaki njen koncert

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ističe da nije promenila stav i da nikad neće nastupiti u Hrvatskoj, ali da su njeni fanovi, bez obzira na to iz koje su zemlje, dobrodošli na svaki njen koncert.

- Moj odgovor na to pitanje je nepromenjen i glasi veliko - ne - kaže za „Novosti“ Ceca Ražnatović. - Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i sve ih pozivam na moje koncerte gde god nastupam. Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevam najlepše ljubavne pesme. Nemam ambicije da nastupam ni u Zagrebu ni u Sarajevu, ali je tačno da ne postoji reciprocitet kada je o pevačima reč i smatram da to nije fer.

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:413432-Ceca-Raznatovic-Necu-pevati-u-Hrvatskoj

--------------------------------------

Na ovo ce tisucljinci i Trokutistanci da odgovore u stilu "pih niko je i ne zeli ovde" i sl ... a pouzdano se zna da je svi slusaju ... :lol:

To Ceco kraljice, drz se ti Srbije, tamo nisu zasluzili ni da te slusaju a kamoli vide ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back