Ceca helikopterom Vlade RS u noćni klub?

А највећи Чобану Татареану пише овдје о Додицима Хрватима...
Гјубре потуричло лаже као пас.
Латинска верзија је ДодиГ са Г као Гомно потуричко лажљиво.
Са једним тиог презимен сам ишао у школу...
Има један данас из Змијарника Доњег игра тенис за Хрватску...
Итд...шта све болест потуричка неће пробати да протури.

Pa eto iznad imas link na stranicu katolicke zupe Vares gde kazu da najvise ima DodiKa medu tamosnjim katolicima.

DodiK

Otvori link i citaj

A Dodik i Dodig su jedna te ista varijanta. To upste nije srpsko prezime.

- - - - - - - - - -

Lažeš, helikopter je vlasništvo Republike Srpske i nakon što neko drugi dođe na mjesto predsjednika Republike Srpske on će da se vozi u njemu.

Je li ti krivo? :D

Ne. I avion i helikopter su dodikovo vlasnistvo. On je isao i na oxmor na Kipar sa tim avionom.

I niko drugi nece uzeti njegovo mesto. Dodik je glavni baja.
A iza Milorada ima Igor. Njegov sin koji ce ga naslediti

Pa eto iznad imas link na stranicu katolicke zupe Vares gde kazu da najvise ima DodiKa medu tamosnjim katolicima.

DodiK

Otvori link i citaj

A Dodik i Dodig su jedna te ista varijanta. To upste nije srpsko prezime.

Jeste srpsko prezime, u pitanju su pokatoličeni Srbi. Kao i tvoji preci što su bili Srbi a ti si danas potomak poturčenih Srba.

Bez namjere da vrijeđam. Tako je.

Ne. I avion i helikopter su dodikovo vlasnistvo. On je isao i na oxmor na Kipar sa tim avionom.

I niko drugi nece uzeti njegovo mesto. Dodik je glavni baja.
A iza Milorada ima Igor. Njegov sin koji ce ga naslediti

Lažeš, nije njegovo već vlasništvo Republike Srpske. Ima jasne oznake na sebi.

Je li ti krivo? :D

Нека докаже да је тако!!!

Да да потврде од путарине
Време када је прешла границу.
итд

Ако није тако, да каже где је ушла у хеликоптер у Србији???

Хелиодром на ВМА
Хелиодрома на војној Академији
Хелиодром МУП-а
Аеродром БГД
Неки приватни хелиодром
итд
pitam se : A ko si mi pa ti da se neko tebi ili bilo kome drugome pravda? da ti donosi dokaze i slično?
Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam deo sredstava uplatila u humanitarne svrhe u Republici Srpskoj, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Takođe, vratila sam se u Beograd svojim autom", istakla je Ražnatovićeva za Kurir.
pošto je donirala finansijska sredstva i mogli su da je provozaju o državnom trošku , inače sat vremena panoramskoga leta helikopterom iznad beograda za troje košta 750 evra , siguran sam da Ceca ne bi škrtarila za te pare nikada
A sada jedno pitanje za tebe ajde reci kada si ti donirao nekome neka sredstva bilo kakva? Pa te shodno tvojim rečima - molim i da dokažeš to. :)

pitam se : A ko si mi pa ti da se neko tebi ili bilo kome drugome pravda? da ti donosi dokaze i slično?

pošto je donirala finansijska sredstva i mogli su da je provozaju o državnom trošku , inače sat vremena panoramskoga leta helikopterom iznad beograda za troje košta 750 evra , siguran sam da Ceca ne bi škrtarila za te pare nikada
A sada jedno pitanje za tebe ajde reci kada si ti donirao nekome neka sredstva bilo kakva? Pa te shodno tvojim rečima - molim i da dokažeš to. :)

Свакодневно донирам Србију!

ПС Сва та гамад живи на буџету државе и користи ресурсе држава.
Наравно за џабе. Буџет се пуни народном крвљу, а слива се у џепове
медијске, политичке, фолкерске.......и друге гамади.

Цеца осим тога што је српска мајка такође је и бугарска мајка.Правда за Цецу!

677359_38_preview.jpeg

Back