Ceca Bojković: Ljudi sa dna vladaju, najvažniji im novac

Sta me libo racku za vas koji bacate smece u reku. Uvek ste bili takvi, nemam ja nista sa vama. Nismo se sreli ni u prolazu. :cool:

Па видим да те боли рацку зато ти и кажем....СНС је на власти и одговорност је пре свега на Ирини Вујовић односно Министарству животне средине.Даље, ту је на нижим нивоима локална власт на челу са градоначелником Зораном Радојчићем,упс пардон... правим градоначелником... Гораном Весићем и његовим комуналним службама, односно у крајњем случају комуналној милицији (пошто видим да 'знаш' и ко баца смеће у реку) ред је да обављате свој посао и примените репресивне мере...

Poslednja izmena od moderatora:
Грађани Овче,Борче и Крњаче дословно речено пливају у г0внима! Оно што је интересантно је да СНС баш у тим местима јак... Зна локална заједница да има велики проблем, али су изгледа заборавили ко им је шта обећао од политичара..Порука приче : НАРОД НЕМА МОЗАК!
Snimak-ekrana-20220213-002505.jpg

https://direktno.rs/beograd/396622/aleksandar-vucic-ovca-borca-krnjaca-kanalizacija.html

Vučić slagao ljude iz Ovče, Borče i Krnjače (VIDEO)​

Beogradska naselja Ovča, Borča i Krnjača i dalje nemaju kanalizaciju, pored svih silnih obećanja koja su im naprednjaci dali. Pored lokalnih fukcionera i predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je još u junu 2019. godine obećanje građanima da dobiti kanalizaciju "u najkraćem mogućem roku". Godine su prošle, a od kanalizacije ni traga ni glasa.

- Sad ćete da dobijete, za uređenje Trga republike dajemo osam miliona evra, ovde ćemo za kanalizaciju da damo 80 miliona evra. Dakle, dobićete kanalizaciju u najkraćem mogućem roku, ja vam garantujem to. I ja sam odgovoran za to, ja sam odgovoran za to, ja sam odgovoran za to i niko drugi za to nije odgovoran. I mene držite za reč za to i meni kažite da sam kriv ako se tako nešto ne bude dogodilo - istakao je Vučić pre više od dve i po godine.

Svetlana-Ceca-Bojkovic-1-FOTO-Printscreen-574x940.jpg

Izvor:https://direktno.rs/vesti/kultura/3...jkovic-intervju-nin-licnost-godine-vlast.html

"Danas imamo vlast u kojoj su isplivali ljudi sa dna na površinu i oni vladaju. Neobrazovani, nesposobni i nemoralni, a karijeristi kojima su najvažniji novac i profit", rekla je naša proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković."

-Verujem da će ovo buđenje svesti kod nas da uspe. Da se suprotstavi bezumnim potezima vlasti i ekonomskih moćnika u ime boljeg života u onoj našoj zemlji. Kad sam jednom ušla u to, ja to ne napuštam - rekla je Bojković u intervjuu za nedeljnik NIN, po čijem izboru je ličnost 2021. godine, zbog "jasnog stava i nesebične aktivnosti da se sačuvaju zemlja, voda i vazduh".

Ona je rekla da je "na delu jedna vrsta pretvaranja Srbije, kao periferije Evrope, u jednu vrstu deponije koja će služiti Evropi da ona bude čista, da pravi električne automobile, a kod nas će ljudi umirati od zagadjenja vazduha, neće imati zdravu hranu, kao što je sada, hvala bogu, još uvek imaju".

- I tako, umesto da ulažemo u ono što nam je priroda dala, a to su baš zemlja i voda, kod nas se to iz političkih i profitabilnih razloga ruši - navela je Bojković.

Kako je rekla, "nema nameru da ulazi u politiku" tako da se neće kandidovati za gradonačelnicu Beograda ni na predsedničkim izborima, ali i da se neće smiriti u odbrani zemlje, vazduha i vode.

Na ocenu novinara da se pokazalo da kao glumica najduže traje i da njena reč ima posebnu težinu, Bojković je navela da je primetila, iskustveno, da reč nekih ljudi, u koje i ona spada, "ima veću specifičnu težinu nego reč nekih drugih".

- Ne znam zašto je to tako, ali znam da sam govorila isto i što i neko drugi, ali se na mene obraćala velika pažnja, taj drugi nije bio primećen. Ja sam zbog toga što sam loše rekla možda imala i loše posledice, taj drugi je prolazio kao pas kroz rosu. Tako sam shvatila da moja reč ima specifičnu težinu i to sam prihvatila - rekla je Bojković.

Одувек је била лаф од жене! Има тај став који није ни "елитистички",а богами ни сељачки примитиван.Ни круг двојке,ни нека сељачка зап.издина.Описала је стање баш онакво какво је... :heart:
što ovo nije rekla 6.10.2000.?

Back