Ceca Bojković: Ljudi sa dna vladaju, najvažniji im novac

udarnicki

Aktivan član
Poruka
1.125
Svetlana-Ceca-Bojkovic-1-FOTO-Printscreen-574x940.jpg

Izvor:https://direktno.rs/vesti/kultura/3...jkovic-intervju-nin-licnost-godine-vlast.html

"Danas imamo vlast u kojoj su isplivali ljudi sa dna na površinu i oni vladaju. Neobrazovani, nesposobni i nemoralni, a karijeristi kojima su najvažniji novac i profit", rekla je naša proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković."

-Verujem da će ovo buđenje svesti kod nas da uspe. Da se suprotstavi bezumnim potezima vlasti i ekonomskih moćnika u ime boljeg života u onoj našoj zemlji. Kad sam jednom ušla u to, ja to ne napuštam - rekla je Bojković u intervjuu za nedeljnik NIN, po čijem izboru je ličnost 2021. godine, zbog "jasnog stava i nesebične aktivnosti da se sačuvaju zemlja, voda i vazduh".

Ona je rekla da je "na delu jedna vrsta pretvaranja Srbije, kao periferije Evrope, u jednu vrstu deponije koja će služiti Evropi da ona bude čista, da pravi električne automobile, a kod nas će ljudi umirati od zagadjenja vazduha, neće imati zdravu hranu, kao što je sada, hvala bogu, još uvek imaju".

- I tako, umesto da ulažemo u ono što nam je priroda dala, a to su baš zemlja i voda, kod nas se to iz političkih i profitabilnih razloga ruši - navela je Bojković.

Kako je rekla, "nema nameru da ulazi u politiku" tako da se neće kandidovati za gradonačelnicu Beograda ni na predsedničkim izborima, ali i da se neće smiriti u odbrani zemlje, vazduha i vode.

Na ocenu novinara da se pokazalo da kao glumica najduže traje i da njena reč ima posebnu težinu, Bojković je navela da je primetila, iskustveno, da reč nekih ljudi, u koje i ona spada, "ima veću specifičnu težinu nego reč nekih drugih".

- Ne znam zašto je to tako, ali znam da sam govorila isto i što i neko drugi, ali se na mene obraćala velika pažnja, taj drugi nije bio primećen. Ja sam zbog toga što sam loše rekla možda imala i loše posledice, taj drugi je prolazio kao pas kroz rosu. Tako sam shvatila da moja reč ima specifičnu težinu i to sam prihvatila - rekla je Bojković.

Одувек је била лаф од жене! Има тај став који није ни "елитистички",а богами ни сељачки примитиван.Ни круг двојке,ни нека сељачка зап.издина.Описала је стање баш онакво какво је... :heart:

A ko vlada, mozda intelektualci? Svi imaju neku F-sifru u zdrastvenim kartonima samo se to krije od naroda.

Пусти сендвичара видиш да не зна где удара..Ево шта његов Александар Вучић ИЗДАЈНИК каже о Султану Мурату...

Фато коначно твоје слово !
Открићеш се ти до краја, само полако.

Хоћу рећи, знамо сви овде ко си ти, него ти то сама од себе кријеш !

Ја сам МУШКО! То под бр1. Ни од кога се не кријем,живим недалеко од седишта СНС-а у Палмира Тољатија и стојим вам као српска сабља над издајничком главом...

Poslednja izmena od moderatora:
Сними се понекад, сад бар сви имамо камере.
Видећеш нешто што ће те врло изненадити
(у негативном смислу).

А можеш и овде,
прегледај своје постове, видећеш гомилу глупости
које никада не би приписао себе и свом начину размишљања.

Јел си "Обилић" и пред званичницима Уједињених Арапских Емирата у Београду на води...или Бајазит?!

Ево нама Емилије Попадић да одржи једно предавање из круга двојке. Жена која о еколигији говори тако што изађе у јавност у крзненој бунди.

О нашој дивној земљи сада се сетила да брине, јер је све било бајно у оно транзиционо доба када је било скоро милион људи без посла. Тада су ипак владали најбољи, образовани, са свим зубима, па је Емилија Попадић била ипак само глумица. Шта њу тада интересује дивљачка приватизација, губитак посла, курс који дивља, инфлација. Лежу уредно апанаже након милионите репризе Бољег живота, Срећних људи и других серија. Све је тада било потаман, а сада ништа не ваља..

Како може таквом једном самопроглашеном госпоЏетином плаве крви да влада неко крезуб и неписмен. Страшно.

Ено њен телевизијски син Боба, односно Драган Бјелогрлић, на делу је показао образовање, интелект, културну софистицираност и класу када је пијан и дрогиран испесничио колегу редитеља.

Изгледа почела побуна плаве крви и ових "културних" против крезубих. Круг двојке се дигао на ноге.

Јел си "Обилић" и пред званичницима Уједињених Арапских Емирата у Београду на води...или Бајазит?!

Ја сам обичан мали Србин
и као такав сам увек уз своју државу.

Али пази гвинт
у Србији сваки трећи становник није Србин.

Борба црнаца у тунелу, Фато моја ...
Накотило вас се бре !

(морам чешће ово бре, знам да вас то нервира ко вампире бели лук)

Види колико ти је слово U прикачено, да те и они млађи одмах виде.
А то што кажеш да си из Палмира Тољатија ...

Знаш како, свака Фата мора негде да живи, па тако и ти.

Слово "У" (које чак нисам ни прикачио) не би требало да асоцира онога ко је добронамеран на "усташтво"..Сем ******е ИЗДАЈНИКЕ чланове СНС-а којима је сестринска партија хрватски ХДЗ у оквиру свеза 'Европских народних партија' :thumbdown:

Ја сам обичан мали Србин
и као такав сам увек уз своју државу.

Али пази гвинт
у Србији сваки трећи становник није Србин.

Борба црнаца у тунелу, Фато моја ...
Накотило вас се бре !

(морам чешће ово бре, знам да вас то нервира ко вампире бели лук)

Ти си "Србин" таман онолико колико је и ******и п*дер и. ИЗДАЈНИК Александар Вучић био "Србин" за време рата '90-их... Значи обично новинарско пискарало и ратни извештач...

На први пуцањ се сакрије под кревет и одмах бежи назад за Београд...

Шта сад Бојковићка открила топлу воду... наравно да је тако! Не свиђају ми се глумци у политици...ту нам требају озбиљни људи...
Kad imas vise budala nego pametnih onda je drzava u problemu a posto je trend da pametni beze iz drzave budala ce biti sve vise a to znaci da se srbijancima blizi kraj.Na zalost.Ali tu je Republika Srpska.
Živela Republika Srpska!

Слово "У" (које чак нисам ни прикачио) не би требало да асоцира онога ко је добронамеран на "усташтво"..Сем ******е ИЗДАЈНИКЕ чланове СНС-а којима је сестринска партија хрватски ХДЗ у оквиру свеза 'Европских народних партија' :thumbdown:

Како вама Фато бре одговара,
да Срби мрзе Хрвате или како то иде, бре ?

... a to znaci da se srbijancima blizi kraj.
...

Зна се ко Србе зове србијанци !
Срби-јанци за клање, омиљена У-номенклатура.

Како мени не можете проћи испод радара бре, хахаха :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Ево нама Емилије Попадић да одржи једно предавање из круга двојке. Жена која о еколигији говори тако што изађе у јавност у крзненој бунди.

О нашој дивној земљи сада се сетила да брине, јер је све било бајно у оно транзиционо доба када је било скоро милион људи без посла. Тада су ипак владали најбољи, образовани, са свим зубима, па је Емилија Попадић била ипак само глумица. Шта њу тада интересује дивљачка приватизација, губитак посла, курс који дивља, инфлација. Лежу уредно апанаже након милионите репризе Бољег живота, Срећних људи и других серија. Све је тада било потаман, а сада ништа не ваља..

Како може таквом једном самопроглашеном госпоЏетином плаве крви да влада неко крезуб и неписмен. Страшно.

Ено њен телевизијски син Боба, односно Драган Бјелогрлић, на делу је показао образовање, интелект, културну софистицираност и класу када је пијан и дрогиран испесничио колегу редитеља.

Изгледа почела побуна плаве крви и ових "културних" против крезубих. Круг двојке се дигао на ноге.

Кад је Цеца Бојковић била граЏансткиња?! Колико знам она никада није била ДС нити ДОС...

Фобошевићу-прелетачевићу.. пре би се рекло да је СНС данас пун 'жутара' из 'грађаниста'...укључујући и тебе салонског националисту...

Не знам какве користи Србија има од твојих баљезгања? О практичном 'патриотском' деловању да не говоримо..

Коалиција Moramo би заиста требала да предложи еко-активисткињу и легенду југословенског и Србијанског глумишта Цецу Бојковић за прву председницу републике. Разбила би све ове "мушкарце" на челу са Вучићем. У првом кругу би са њима завршила.

Kad imas vise budala nego pametnih onda je drzava u problemu a posto je trend da pametni beze iz drzave budala ce biti sve vise a to znaci da se srbijancima blizi kraj.Na zalost.Ali tu je Republika Srpska.
Živela Republika Srpska!
Ма паламуде граЏани. Лепо каже онај историчар кад у Паризу пада киша они у кругу двојке отварају кишобран! Очито је да није догорело до ноктију...када једном ударимо дупетом у ледину не сумњам да ће се пробудити и традиционални патриотизам у Србији...Живела Република Српска, Србија, српска Црна Гора и сви Срби!

Како вама Фато бре одговара,
да Срби мрзе Хрвате или како то иде, бре ?

Зна се ко Србе зове србијанци !
Срби-јанци за клање, омиљена У-номенклатура.

Како мени не можете проћи испод радара бре, хахаха :hahaha::hahaha::hahaha:

СНС=ХДЗ јел те много боли?
Европска народна партија...ах да... плус бошњачка СДА!!!

На улици народ кличе АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ ИЗДАЈНИЧЕ!

...

Ма да је бар то,
него будале жељне фрке заборавиле да смо (историјски гледано) малопре једва чекали да уђемо у капитализам,
да све приватизујемо и напунимо џепове ловом !

Е сад то не ваља !

Па мму вам бре јбем,
ми школовани смо још у школи учили да је капитализам срање,
и нисмо желели промене - ал' морадосмо са неописменима у промене !

То су бре огромне промене, као промена пола, ето.

Е сад аналфабетама не одговара капитализма !
Мореееееее ......... грррррррррррррррр ------------- :evil::evil::evil:

Seljaci su seljaci , skoro da nema veze obrazovanje .

Некада су сељаци имали домове културе у селима...Дакле није било потребе да их називаш СЕЉАЧИНАМА!

Сада када је на власти СНС имаш 'ЗАДРУГУ' (ал ону на ПИНКУ) сељаци су се трансформисали у СЕЉАЧИНЕ и смрде на г*вна......Сем тога комшија му ј*не жену а и ћерка му је к*рва,а он алкохоличар и члан СНС-а...Тако су накриво насађени..

Кад је Цеца Бојковић била граЏансткиња?! Колико знам она никада није била ДС нити ДОС...

Фобошевићу-прелетачевићу.. пре би се рекло да је СНС данас пун 'жутара' из 'грађаниста'...укључујући и тебе салонског националисту...

Не знам какве користи Србија има од твојих баљезгања? О практичном 'патриотском' деловању да не говоримо..

Србија од мог баљезгања по овом форуму апсолутно нема ништа. Мада за разлику од твог ретардираног поста, где ни сам не знаш шта си хтео да кажеш, моја порука је врхунац интелекта. Иначе овај форум није ни направљен да Србија има користи од њега, него да бисмо сви ми исказали неко мишљење. Сад, ако ти моје мишљење смета, немам ништа против, изнеси аргументе, уђу у расправу, или игнориши, или плачи, какогод.

Цеца Бојковић никада није била ово или оно, дај бре немој ме јеб.ати. Она не жели да се бави политиком, али ипак се бави политиком. У крзненој бунди како држи говор постала је једна од икона еколошких протеста, што најбоље описује делић лицимерја и апсурда који су били на самим протестима.

Цеца није "жутара" у смислу чланске карте, партијске књижице. Али није ни Ненад Јездић припадник сендвичарске раје, али је након што је радио свој посао, глумио, Милоша Обреновића на отварању ауто-пута сврстан на ту страну да пиш.ају по њему. Иако ни реч није рекао о дневној политици нити се изјашњавао.

О глумици Светлани Бојковић, свака част, све најбоље о њеној каријери и доприноси позоришту и филму. Са друге стране политичка активисткиња Светлана Бојковић, то је већ друга прича. Али она је једна у низу оних елитиста који су преспавали оне дивне транзиционе године и тада јој ништа није сметало. Али сада се пробудио у њој гнев праведника, јер како таквом елитом да управљају ови што су сада на власти.

Понављам, жена у крзненој бунди држи еколошки говор, њен филмски син Драган Бјелогрлић дрогиран и пијан песничи колегу режисера. Стварно како овакви примитивци данас да владају овако просвећеном елитом, то је трагедија.

Back