Cd Shop

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

User

Početnik
Poruka
40
Evo meni treba pomoc, u informacijama. Padalo mi je na pamet otvaranje Cd shopa vec vise puta, pa da u njega ubacim Dvd filmove, koncerte i slicno. Ako bih krenuo sa piratima, lako bih se snasao. Ali, recimo da krenem legalno, kako to ide, kalkulacija troskova, nabavljanje cd-ova itd.
Ako neko ima vremena, voleo bih odgovore kao da vi sami pocinjete taj posao, i onda kalkulisete sta bi vi uradili, na koji nacin i koliko bi vas kostalo.
P.S. Nadam se pomoci a ne komentarima tipa "Momka, to ti nikad nece poleteti" ;)

Momka, to ti nikad nece uzleteti :lol:

ne stvarno ako budesh radio sa originalima ,nemash sanse :arrow: pa danas svaka piljara i trafika imaju po 10 filmova za neke smesne pare :roll:

piraterija i to online :wink:

Evo ja cu ti reci. Ja licno sam prodavao piratske cd-ove putem interneta i sve je islo kao podmazano ali se sad to sve odjednom prosililo i konkurencija je postala velika tako da sam odustao jer je sve slabije islo.
Ja ti predlazem ako smes stocic, kofercic i na ulicu. Komad 100 din i da vidis kako ce da se `vataju kao muve. A mogao bi i da kupujes ove dvd-ove na trafici za 200 pa uvalis nekom kao "original" za 350-400 mozda i vise din :)

Ali na originale nemoj ni da pomisljas..

Boss, imas li neku ideju, bolju. Bilo za Cd shop ili nesto drugo. Ljudi se stekaju nepotrebno, kao da svi imaju neku vrh ideju od koje ce zaraditi milione i onda je kriju u stilu "necu da ti odam moju ideju, ovo ono"

Pa nemam ni ja puno ideja, mislim ako ti nije seljacki idi na ulicu ko ostali pirati al` nadji atraktivnu lokaciju. Ili mozda da otvoris neki Cd Shop sa piratima ali muzickim CD-ovima mada ne znam koliko je to rizicno zbog kerowa :) To bi islo sigurno (muzika), cd za 150 din i eto ti mase :)

E brate znaci nemas sanse ako krenes sa muzikom ili filmovima, toga ima kolko oces i na trafikama i kojegde drugde.

Uzmi ti brate da rezes softver!
Nema ga ni na ulicama a ni na trafikama

Evo ti moj savet,pici na ulicu sa koferom(kao sto ti je vec receno od prijatelja sa foruma) :lol: murija,u stvari inspekcija i ako dodju reci im neka nose svu robu,nije neki trosak,a sto se love tice :wink: mozes uzeti za par dana dobru kintu sa dobrom lokacijom eto toliko. :!:

Back