cd shop

sanjadz

Gost
Poruka
65
Pozdrav

Neka mi neko preporuci dobru prodavnicu cd-ova gde postoji veliki izbor domace rock muzike.Znam da diskova ima u IPS-u ali problem je u tome sto nije neki izbor tj.ne mogu da nadjem stara domaca izdanja(60-e,70-e,80-e...).

sanjadz:
Neka mi neko preporuci dobru prodavnicu cd-ova gde postoji veliki izbor domace rock muzike....ne mogu da nadjem stara domaca izdanja(60-e,70-e,80-e...).
E pa Sanja, moracu da te razocaram :-(

To sto trazis tesko da ces naci, i ja imam slican problem sto se tice nekih izdanja koja i nisu toliko matora...
Jedino resenje su ploce, mada bih ja voleo kad bi se neko javio sa pozitivnim informacijama...

E,kakva steta.Zivimo u Srbiji a ne mozemo da dodjemo do nase muzike;stvarno zvuci neverovatno ali sta da se radi.Nego onda mora da postoji neki mp3 sajt gde moze da se nadje i stara i nova muzika.Download ne mora da bude besplatan,samo neka je cena malo povoljnija.

sanjadz:
E,kakva steta.Zivimo u Srbiji a ne mozemo da dodjemo do nase muzike;stvarno zvuci neverovatno ali sta da se radi.
Problem je sto starijih snimaka ima malo na diskovima, a retko se rade reizdanja. Tirazi su obicno mali tako da je tesko nabaviti bilo sta :-(
Ranije je bila berza kod SKC-a ali ni to vise nije to...
Nego onda mora da postoji neki mp3 sajt gde moze da se nadje i stara i nova muzika.Download ne mora da bude besplatan,samo neka je cena malo povoljnija.
Pogledaj gore u top temi...

Back