Cавет

Ako ju je to puno povredilo, trebalo bi da mu kaže da joj uopšte nije lako, da ne oseća više tu povezanost, i da joj treba vremena da vidi šta će sa tim.

I onda treba da prati koliko mu je stalo do svega. Ako nije, to je veliki pokazatelj u kom smeru da ide. Ako pokušava da nadoknadi, onda nek prati. Bitno je u svemu i zašto, kako, da li to traje ili je kratko, i sl. Da li je njemu žao ako je takva bliska veza u kojoj se to ranije nije dešavalo.

Ima slučajeva kada tako nešto učvrsti vezu, a ima i kada je okidač za rastanak.

Kada sam bila klinka imala sam takav slučaj. to je trajalo par godina, nešto što nisam imala uvid, i bukv sam povraćala kada sam saznala. Takva telesna reakcija je bila, i nikada se nije povratilo. Pokušavala sam ja više puta da se "vratim", ali nikad više nije bilo kao pre.

Ali opet, kada se radi o zrelijim osobama, imam primera iz bliže okoline, žene koja je preokrenula sve, bukv ju je to posle nekog vremena još više približilo njemu i imali su seks bolji nego ikad, i to je potrajalo godinama.. Ali posle toga on nije imao takve vezice, bio je problem što su bili udaljeni.

Ја не разумем питање? Није битно ко је преварио, у чему је разлика? ради се о издаји, превари и гађењу

када жена одбије мужа јер ју је преварио са другом женом

када муж одбије жену јер га је преварила са другим мушкарцем

Sto su onda i dalje zajedno? Ne kapiram 🤷‍♂️

Шта бисте саветовали превареној жени?
Kolegica je tako nakon baš duge veze (10 ili 11 god) pred njegov 30i bila prevarena i ostavljena.
Ja je tješila. Rskinuli ljudi

Onda se on njoj vratio, plakao, molio kumio milim Bogom...

I tako, sada su u braku, on radi za jednu od najjačih firmi na svijetu i žive u inostranstvu.

Ali prisustvovala sam njenom svećenu. Uuuuuh, gadno.

Mi društvo i došao on po nju, tako sav pokunjen. I drug otišao piškiti, a ona će nešto kako je pravo muško, kako sigurno ima velikog ....tako nešto.
Uglavnom, vjerovatno, znajući nju, i dan danas mu se svetu u dalekom svijetu ili bar ono uživa obilno u kešu. A misli da radi oboje!!

како бисте решили проблем да је у вези дошло до преваре и да преварена особа не жели више да има секс са партнером

шта бисте саветовали ?
Ponovno uspostavljanje povjerenja i emotivno povezivanje, ako je uopšte moguće.

Back