Caterpillar cipele

bulldozerNS

Obećava
Poruka
53
Pozdrav, merkam ovih dana da pazarim ove cipele, deluju mi lepe i solidnog kvaliteta...jel ima neko iskustva sa njima? Nisu baš jeftine, pa da se ne pokajem posle mesec-dva :D
Udobne/izdržljive/vodonepropusne/tople ili ipak ne?
Ili neka preporuka za nešto drugo, tako do nekih 15ak hiljada?

Ne treba mi radno, tražim normalne cipele za hladno/vlažno/snežno vreme.
Čitam podeljena mišljenja, neki se kunu u kvalitet, drugi psuju i žale se... Biće zavisi i od konkretnog modela.

to je radna obuca koju su prihvatili u svakodnevnoj upotrebi . pogledaj link koji sam postavio i videces da ima odlicne obuce.

vecina obuce koja se prodaje kod nas ima deklaraciju da je za *suvo vreme *

to je zato sto kod nas stizu najlosiji primerci koji se raspadnu nakon prve kise .

dok je radna obuca od vrhunskih materijala , dolazi iz italije ili nemacke , apsolutno je nepropusna ima odlicne uloske , djonove a spolja su od koze debljine preko 2 mm

To što su cipele deklarisane za suvo vreme je zbog trgovca, kako ne bi podlegle reklamacijama...oprali se ljudi.
Ali se slažem da je radna obuća napravljena za sve uslove i tu nema "za suvo vreme". Sve zavisi za šta ti treba.
Evo linka ka radnoj obući gde modeli izgledaju kao normalne patike ili cipele. Barem meni izgledaju moderno :)

odlicne, imam ih 5 godina, samo petu promenim kod obucara. koza je odlicna, ako kupujes kozne....kostale jesu, ali svaki dinar vrede. najbolje u ofisu kupuj jer tamo je najbolji izbor, znas sta ces dobiti i uvek je dobra cena.

To što su cipele deklarisane za suvo vreme je zbog trgovca, kako ne bi podlegle reklamacijama...oprali se ljudi.
Ali se slažem da je radna obuća napravljena za sve uslove i tu nema "za suvo vreme". Sve zavisi za šta ti treba.
Evo linka ka radnoj obući gde modeli izgledaju kao normalne patike ili cipele. Barem meni izgledaju moderno :)
pisao sam o klasicnoj muskoj dubokoj zimskoj cipeli.... da ne bude zabune. za te radne nemam pojma ali ako su ko cat telefoni, onda su neunistiive

CATU-P110500-110220-F21-0321.jpeg

Waterproof

Back