casopis maxim

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

loop

Poznat
Banovan
Poruka
9.128
jaoj ljudi koji shit od magazina, ma ne vredi ni kinte, obicna kopija svega vec davno vidjenog.na naslovnoj strani zaista prelepa Sindi ali nju smo mogli da odmerimo u previse mnogo puta.Unutra nista zanimljivo ili novo.Sve ono sto ste vec odavno upoznali ili otkrili u nekim drugim casopisima.jos ono sto me najvise iritiralo posle ovako ocajnog sadrzaja je to da su se usudili da pljuju po Antoniju Pusicu i to cak u tri teksta. :x
Ali kao sto bi legenda rekla "neka ih dizu mi popularnost" :)

Naravoucenjije: CKM RULES :!:

loop:
jaoj ljudi koji * od magazina, ma ne vredi ni kinte, obicna kopija svega vec davno vidjenog.na naslovnoj strani zaista prelepa Sindi ali nju smo mogli da odmerimo u previse mnogo puta.Unutra nista zanimljivo ili novo.Sve ono sto ste vec odavno upoznali ili otkrili u nekim drugim casopisima.jos ono sto me najvise iritiralo posle ovako ocajnog sadrzaja je to da su se usudili da pljuju po Antoniju Pusicu i to cak u tri teksta. :x
Ali kao sto bi legenda rekla "neka ih dizu mi popularnost" :)

Naravoucenjije: CKM RULES :!:
aha... predivna sindy....ubise se momci od retusiranja..znam :wink: casopis tehnicki nije los.

Nemoj tako molim te, u svakom su neke extra fore i nikad ne ponavljaju iste price, a smisao za humor im je opak. :twisted:

Nego cudi me da niko ne komentarise MAXIM ja sam o njumu pricao sa jos trojicom koja su ga citala i svi kazu da je mnogo los :evil:

NIJE PROVERENO :!:

Maxim je samo losa kopija CKM :x

Nisam postavio ovu temu da bi pljuvao po Maxim-u vec da bi ljubiteljima muskih casopisa predlozio da ne bacaj pare na njega.
Ali ko zna mozda ovo izazove bas kontra efekat :?

CKM zakon! Cuo sam za MAXIM da je ripoff, nesvidja mi se naslovna! Mislim da nema lika ko nije vec milion puta vide Sindi i to mozda u jos lepsem izdanju, a po meni naslovna znaci dal kupujem casopis il ne! Cak ako mi se nesvidi naslovna za CKM(a bilo je par) ne uzima mi se! :wink:

Back