Časna namera

Baš čitam tu neke postove i vidim da, tkz. iskusne žene savetuju mladje, da biraju muškarce koji imaju časne namere.
A šta su te, tkz. časne namere ?

Pitanje za žene.

.Ti saveti se verovatno vuku iz srednjeg veka kada su devojke stupale nevine u sexualne odnose.
Danas bi to znacilo-ne daj na prvom sastanku ali na drugom ...:manikir:
ma,glupost

Pocni iz pocetka sta je castan momak?
Silver i Galateja su me zbunili
Castan momak sam ja, iliti u opisu:

Jaooo.
Žene vole fine i pouzdane muškarce, iznad svega čoveka sa karakterom, koji zna svoje mesto u svom sistemu, koji ima ispravne poglede na svet, sa kojim dele iste vrednosti.
ALI, to ne znači da taj čovek ne zna da zavodi i da vodi ljubav s njom kako treba.
Bezobrazluk u krevetu ne znači nedostatak karaktera u životu.
Ako sam ja korektna i skromna u životu, verna, itd, ne znači da treba da budem mutava u sexu i nesposobna za inteligentni flert sa svojim muškarcem.
U tome je problem što neki muškarci pate od predrasude "svetica- kurrva".
Ja tu ne vidim ništa nejasno.
Ako je neko sposoban i vešt sa ženama, on to neće iskoristiti na loš način ako je častan.
Eto, tu je razlika.

:manikir:
Nisi, nalupao si neke budalaštine:kafa:

Pa dobro, kako za koga :kafa:

ne znam kako ali sam uvek detektovala dzibere i palishe i nisam imala posla sa njima,
ja volim blente blentave na prvi pogled, da ih gnjecim i gnjavim ljubavno da ne mogu jadni da se odbrane :mrgreen:
oni se uvek pokazu najboljim na svakom polju ako im damo sansu . predivni su, predivno vole i savrseno tucaju :mrgreen:.

Back