- Poruka
- 51.768
НЕ знам. Ја углавном лупетам шта ми нападне паметovo je nekakav filozofski kutak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НЕ знам. Ја углавном лупетам шта ми нападне паметovo je nekakav filozofski kutak?
ovo je kutak za zavijutakovo je nekakav filozofski kutak?
Nije to baš kako šta padne na pamet.НЕ знам. Ја углавном лупетам шта ми нападне памет
Па ти си мени слична, што би овде неки рекли, чудна.Nije to baš kako šta padne na pamet.
Postoji određeno pravilo i inteligencija koja bi se ovakvim stvarima bavila.
NApadne pamet/padne NA pamet!
Brilijantno!
ja sam filozof naivacovo je nekakav filozofski kutak?
mi vidimo zato sto imamo senzor za elektro-magnetno zracenje - oci.u medjuvremenu - boje ne postoje.
У мом тумачењу и перцепцији : бело - светлост, црно- тама.Crna / Bela 'boja' - Bela boja je kad postoji veliki intenzitet zracenja u celom vidljivom spektru i to dozivljavamo kao belu svetlost odnosno belu 'boju'. Sa druge strane nedostatak intenziteta zracenja percepiramo/dozivljavamo kao 'crnu' boju odnosno odsustvo svetlosti u celom vidljivom spektru.
svet je crno-sivo-beli, a mi vidimo bojeУ мом тумачењу и перцепцији : бело - светлост, црно- тама.
Остало су боје.
Основни приказ свега који ми бојимо својим погледима.to me dovodi do zakljucka da jedina prava fotografija je crno-bela
neki ljudi jednostavno svet vide drugačije, a vi?
nemogući zkj si pola latiničan a pola ćiriličan?![]()