Casio Digital Camera

Mika1111

Zainteresovan član
Poruka
153
Posjedujem Casio Digital Camera EX P-505. Do sada je bez problema učitavala fotose u kompjuter, ali nešto je rađeno na softverima (kompjuter se gasio) I sada ne mogu fotose da ubacim u kompjuter. Priključak je USB. Može li mi neko pomoći? Imam instalasioni CD I ponovo sam instalisao Ploader, ali ne prepoznaje kameru kao izvor za rad. Na kompjuteru se ne pojavljuje kao da nije ni priključena. Hvala.

Prvo da te pitam da li drugi uredjaji koji u sebi imaju memoriju(recimo telefon) rade kako treba? Da li si probao da prikljucis fotoaparat na drugi PC? U principu taj softver koji si instalirao nije neophodan da bi sa PC-a mogao da pristupis memoriji fotoaparata. Probaj da pronadjes podesavanje u samom fotoaparatu opciju kojom se memorija fotoaparata kada se prikljuci na PC prijavljuje kao obicna spoljna memorija pa probaj tako.

Poslednja izmena:
Prvo da te pitam da li drugi uredjaji koji u sebi imaju memoriju(recimo telefon) rade kako treba? Da li si probao da prikljucis fotoaparat na drugi PC? U principu taj softver koji si instalirao nije neophodan da bi sa PC-a mogao da pristupis memoriji fotoaparata. Probaj da pronadjes podesavanje u samom fotoaparatu opciju kojom se memorija fotoaparata kada se prikljuci na PC prijavljuje kao obicna spoljna memorija pa probaj tako.
Kameru ne prepoznaje ni drugi kompjuter.

Back