arti, d®ko majci, nije historijski monJument, jadan, za medalje... no se prihvati umjetnog... disanja. Svenu ti Cupavka dok joj se ti nakanis... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
®:da ti dam password, pa me odmijeni shjutra!![]()
teme jeste, a za ankete ne bih znao... mislim da postoji rupa u zakonu, jer nije naglasheno da jeste, iako se podrazumeva... ali o5 ko poshtuje zakone i propise... poshtujemo ih, uglavnom, kada nam odgovaraju, a kudimo kada nam ne odgovraju... nisam primetio da su ikome smetale iste, kada se vodila kampanja za najforumasha... no... mozda nije dobar primer, jer je ipak na njoj bilo vishe uchesnika... ali ipak o forumashaima se raspravlja na svim temama... bile one namenjene tome ili ne... mislim da bi 4um bio mnogo manje posecjen da nije tako... ipak vecjina ljdi ovde dolazi da bi se zezala, a ne da ozbiljno i studiozno odgovara na postavljene teme... mada, o5, mislim da moderatori treba da rade svoj posao i pochiste ono sthto je neprimereno... a to nije lak posao, jer se zasniva na mishljenu jednog choveka.... posle ih chesto napadaju zbog pristrasnosti i traze razloge zashto je tema zakljuchana... a njih mrzi da se pravdaju... i ondaK ih forumashi ne volu... ali to nije tema ove teme... i tako...esperanca137:zar nije ZABRANJENO postavljati ankete o forimasima![]()