- Poruka
- 32.028
e da zaboravila sam da kažem da ne znam da pišem sastave kojima je tema nešto iz života..
ako je analiza ili prepričavanje nekog teksta ili lektire onda mi nije teško..
auu ja se baš raspisala xDD
Pa sto, ako si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da zaboravila sam da kažem da ne znam da pišem sastave kojima je tema nešto iz života..
ako je analiza ili prepričavanje nekog teksta ili lektire onda mi nije teško..
auu ja se baš raspisala xDD
pitanje za milion dolara: kako dobiti jedan iz srpskog jezika ???
izletelo mi![]()
veoma jednostavno, kad te profesorka pita:
"Sta si ti citao?"
Ja kazem: "Nista"
Ona: "Od pocetka godine, niiiiiistaaa?"
Ja opet: "Nista profesorka"
Ona: Dobrooooo
Inace, ne vredi da se pokusava odgovaranje jer trazi detalje tako da....
pa citaj bre![]()
inace, pre neki dan profesor o'ladio druga, pitao ga jel procitao pripovetku "Mracajski proto"...ovaj slagao da jeste, i profesor ga pita sta se desava na kraju...drug kao "samo da se prisetim", a profa ce njemu: "na kraju svice novi dan, jel tako ?!"...a ovaj majmun k'o iz topa "da, da !!! svice novi dan"...i dobije keca...ko je procitao pripovetku, shvatice i zasto![]()
pa citaj bre![]()
inace, pre neki dan profesor o'ladio druga, pitao ga jel procitao pripovetku "Mracajski proto"...ovaj slagao da jeste, i profesor ga pita sta se desava na kraju...drug kao "samo da se prisetim", a profa ce njemu: "na kraju svice novi dan, jel tako ?!"...a ovaj majmun k'o iz topa "da, da !!! svice novi dan"...i dobije keca...ko je procitao pripovetku, shvatice i zasto![]()
koje si godiste, ne znam ja za to?
'92...
Analiziramo mi neku pripovetku gde je neko nekoga sa kim se posvađao udario pa ubio, i pita profesorka: "Da li mu ga je bilo žao?" A ovaj što odgovara, mumla: "Pa, niije..." A profesorka kaže "Bilo mu ga je žao kao Mersou Arapina"ko je procitao pripovetku, shvatice i zasto![]()