Čas Hemije

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Animal Planet su rekli da ima neka koja je dužine plavog kita, dakle 30-tak metara, ali je tanka kao olovka
a paraziti u crevima kitova mogu isto da budu 20-30 metara
a zavisi i kako se definiše glista... kišne gliste su najveće 5-10 metara, te žive u Australiji i na Madagaskaru
doduše i obična krupnija kišna glista je 1/4-1/3 metra

O.o Hvala na informaciji... znam da pantljicare mogu da budu zaista dugacke, ali to za glistu...Evo nasao sam neke slike ako hoce forumashi da ih postavim, uradicu to :mrgreen:

e hemija je vec smor najzheshci.. ne bih da comm.. :l

A sto ne? zato je i tema napravljena :mrgreen:
A da je smor to stoji :lol:

To je defektološki, ali oni imaju za svaku disability po jedan smer, nisu samo za gluve
mislim da ima i smer za rad u popravnim domovima

Kod nas na biologiji je bilo 3-4 muških po odeljenju

E taj, hvala na podsecanju :)
Neznam, samo znam da npr u tesli je prosecno u odeljenju od 30 njih 3 njih zensko, i svi kada vide dobru zensku balave za njom, a ovde je suprotno :D (barem tako meni rece taj ortak)

toliko smor je nemoguce opisati :D

al najache je, posle hemije imamo fizichko i nastavnica objashnjava tamo neshto, mi se ozrachili, ona zacuti na par sekundi i tad krecu.. 'prvi serviram' 'drugi' 'ja treci' itd.. a ona popizdi.. znachi koma :lol:

E to je vec opsirniji opis :lol:
Nznm za ostale, al barem ja necu fizicko videti sledecih 15 dana :O

@Tema:
Inace kako mi stojite sa elektrolitickom disocijacijom alfaketoglutarne kiseline?

haha, volela sam profu iz hemije sa tweety frizom :lol:

Pa kad uđe na čas, a moja drugarica mu obavezno nešto dobaci, pa je prozove, pa ona onda ne zna,
pa onda on kaže "ajde ti pored nje", to jest ja...pa ja onda ne znam...
eh, to su bili dani... :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back