Cas Fizike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona je vrlo ispravno primetila da ja pojma nemam sa fizikom i da ništa ne razumem o čemu se tu radi, pa joj je onda bilo krivo što sam u gornjoj polovini odeljenja po ocenama iz fizike (3+ / 4-) i stalno mi je nešto gunđala

Profesor fizike bukvalno izgleda ko da je izasao iz Matrix-a!!!
Dug crni kozni kaput, onake naocare neko opako koferce u ruci...
Inace fizika mi je jedan od omiljenih predmeta ;)

Inace nije vam fora da mi kradete moje spamerske fore :@

naša nastavnica fizike je najstroža nas. u školi i pritom je zamenik direktora
tako da nam 10-ak minuta priča o tome kako ne treba da bežimo sa časova,izlazimo iz školskog dvorišta za vreme odmora,nikako ne sme da se ponovi da se 2 devojčice potuku na času matematike i sl. i kako ćemo snositi posledice..
naravno ja sam dobro dete pa se ništa od ovoga ne odnosi na mene...
dođe 2-3 minuta pre početka časa i čim zvoni upisuje odsutne...onda smara sa ovim što sam gre napisala...i onda predaje..i pita...
edit:imam 4 iz fizike..poklonila mi je ...

takodje ni fiziku nisam imao odavno, tako da ne bih bio kompetentan da kazem bilo sta.Hvala na razumevanju

Nisam je ni ja imao godinama, pa opet ponekad sanjam kako treba da radim kontrolni iz fizike i budim se u znoju

a te godine kada je trebalo poslednji čas da odgovaram da popravim ocenu pa su svi otišli (poslednji čas u školskoj godini) ona mi pokloni 4, a posle sam se pola letnjeg raspusta ujutru budio sa mišlju "Jao danas treba da odgovaram fiziku! U da, ne treba..." :sad2:

Nisam je ni ja imao godinama, pa opet ponekad sanjam kako treba da radim kontrolni iz fizike i budim se u znoju

a te godine kada je trebalo poslednji čas da odgovaram da popravim ocenu pa su svi otišli (poslednji čas u školskoj godini) ona mi pokloni 4, a posle sam se pola letnjeg raspusta ujutru budio sa mišlju "Jao danas treba da odgovaram fiziku! U da, ne treba..." :sad2:
traume :mrgreen:

Е, терајте се, ја се понадала да ћу моћи овде да обесим фамозни задатак са саксијама.
А оно спамерска тема.

Иначе, профа физике је генијалан.
Ништа не пита, а оцене дивне.
На часовима дозивамо духа Вука Караџића.
И тако...

kad pomenu zadatak, danas nam profesor zadao jedan:

dva bazena, potpuno istih dimenzija...u jedan se ubaci jedna ameba, koja se podeli na dve, te dve na cetiri, i tako dalje dok se ceo bazen ne ispuni...jedna deoba traje jednu sekundu...bazen se ispuni amebama za dva sata...ako se u drugi ubace dve amebe, koliko ce vremena trebati da se drugi bazen ispuni ???

kad pomenu zadatak, danas nam profesor zadao jedan:

dva bazena, potpuno istih dimenzija...u jedan se ubaci jedna ameba, koja se podeli na dve, te dve na cetiri, i tako dalje dok se ceo bazen ne ispuni...jedna deoba traje jednu sekundu...bazen se ispuni amebama za dva sata...ako se u drugi ubace dve amebe, koliko ce vremena trebati da se drugi bazen ispuni ???

To je matematički a ne fizički zadatak. Treba dva sata minus jedna sekunda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back