doc.smash
Domaćin
- Poruka
- 4.206
Posto ima cas hemije,srpskog i mate,interesuje me kako vam je na casovima fizike? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ooooo, ti si jos u osnovnoj![]()
jesam ..8 razred..
takodje ni fiziku nisam imao odavno, tako da ne bih bio kompetentan da kazem bilo sta.Hvala na razumevanju
jesam ..8 razred..
traumeNisam je ni ja imao godinama, pa opet ponekad sanjam kako treba da radim kontrolni iz fizike i budim se u znoju
a te godine kada je trebalo poslednji čas da odgovaram da popravim ocenu pa su svi otišli (poslednji čas u školskoj godini) ona mi pokloni 4, a posle sam se pola letnjeg raspusta ujutru budio sa mišlju "Jao danas treba da odgovaram fiziku! U da, ne treba..."![]()
Ma ima i gore, navodno treba da radim kontrolni iz npr. hemije ili engleskog, pa kad nam podeli papire sa zadacima, a ono zadaci iz fiziketraume![]()
kad pomenu zadatak, danas nam profesor zadao jedan:
dva bazena, potpuno istih dimenzija...u jedan se ubaci jedna ameba, koja se podeli na dve, te dve na cetiri, i tako dalje dok se ceo bazen ne ispuni...jedna deoba traje jednu sekundu...bazen se ispuni amebama za dva sata...ako se u drugi ubace dve amebe, koliko ce vremena trebati da se drugi bazen ispuni ???
To je matematički a ne fizički zadatak. Treba dva sata minus jedna sekunda
nisam ni rekao da je fizicki zadatak...sam resio ?![]()