Царство хероина у Великом Трновцу......

Dvadesetak narko grupa u Srbiji
13. januar 2009. | 02:32 | Izvor: Danas
Beograd -- U Srbiji ima oko dvadeset organizovanih narko-kriminalnih grupa, uglavnom u većim gradovima - Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Jagodini i Novom Pazaru, piše Danas.
---------------------------------------------------------------------------
Znaci Veliki Trnovac nije izuzetak....

Dobro kad se vec pravimo pametni koliko tona prodje kroz ove koje si ti nabrojao..mislim ako si citao uvodni post!:)

Велики Трновац има одличан географски положај и налази се у непосредној близини граница с Бугарском, Македонијом, Косовом и Албанијом. Због тога се у њега слива велики део хероина из Пакистана, Авганистана, Ирана и Турске. Ту се складишти и препакује, а затим кријумчари даље. Процене указују да се из Трновца годишње дистрибуира између 50 и 60 тона хероина, а два главна кријумчарска коридора су преко Албаније и Црне Горе ка Италији и преко Србије ка западноевропским земљама.
:whistling:

Ova priča o Velikom Trnovcu je poznata godinama.I umesto da to mesto pretresu i pohapse bandite ili bar da ih drže na oku i ne daju im da mrdnu,naši policajci tek povremeno uhapse nekog šiptara iz Velikog Trnovca.

ma vlada srbije uzima mito da ih pusti da rade.....

mislim za taj veliki trnovac i ptice na grani znaju da je pun droge ko sise , al niko nista ne preduzima , naravno zato sto ti siptari placaju "zastitu" ljudima iz vlasti....

Dvadesetak narko grupa u Srbiji
13. januar 2009. | 02:32 | Izvor: Danas
Beograd -- U Srbiji ima oko dvadeset organizovanih narko-kriminalnih grupa, uglavnom u većim gradovima - Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Jagodini i Novom Pazaru, piše Danas.
---------------------------------------------------------------------------
Znaci Veliki Trnovac nije izuzetak....

nigde nema toliko droge na toliko malom mestu kao u velikom trnovcu.

ma znam ja odakle je ruta , al mislim cemu kukanje i urlaukanje kako je Kosovo narko -drzava , a svi se ovde slazu da je taj Trnovac najveci heroinski centar u Evropi ,a on se ni ne nalazi na Kosovu nego u Srbiji .

И Косово и Метохија се налази у Србији. Утуви то већ једном у ... ма не знам ни ја у шта ...

ma znam ja odakle je ruta , al mislim cemu kukanje i urlaukanje kako je Kosovo narko -drzava , a svi se ovde slazu da je taj Trnovac najveci heroinski centar u Evropi ,a on se ni ne nalazi na Kosovu nego u Srbiji .

tako je nalazi se u unutrasnjojs rbiji a te siptare niko ne dira jer tadiceva vlast dobija procenat od njihove narko trgovine.

jednostavno nije moguce drugacije objasnjenje kako tu moze da bude uskladisteno 3 tona droge sem da ih pokriva neko iz vlasti.

Ironija nase "republike".....vazno je da je njima najvazniji strateski cilj uci u Eu i dobiti beli sengen....a narod i zakon ko ****......
KiM je Srbija,KiM is Serbia...kako god hoces

nigde nema toliko droge na toliko malom mestu kao u velikom trnovcu.

Према том извештају, кријумчарење је главна делатност за око пет хиљада Албанаца из тог дела Србије, а целокупан шверц дроге контролишу породице Османи, Халифи и Буњаку.

Ne tvrdim da je nema ali ovo boldovano...

znaci onda je Srbija carstvo heroina ? :sad2:

Рецимо да јесте, а црвена власт не ради ништа по том питању да тако не буде... Довољно је видети данас ко све гласа за црвене, па онда схватити зашто је то тако...

Србија није чак ни банана република, она је још нешто горе...

То се решава на израелски начин, у конкретном случају 80 булдожера под заштитим 20 тенкова, 1000 војника и хеликоптера који би будно мотрили на шиптарске покрете уништили би ту зликовачки јазбину, а терористе стрељали по кратком поступку, свих 4324

Али наравно ово је п***аста србија без власти и армије

ovo ce se srbiji obiti o glavu,od ovih para albanci i bosnjaci otkupljuju srpske kuce i imanja:ok:

Poslednja izmena:

Back