Čarobni štapić

Screen Shot 2024-11-10 at 11.07.17 PM.png

Bez mnogo filozofije..

Imam magicni stapic, nije caroban....ali ugavnom ga ne koristim...Bogougodnost je da svako pokaze ono cemu stremi....ko sam ja da koristim meni poklonjenu moc za bahatost i blentavost nekog drugog...makar to bio i ceo narod...

Ili neko blizak..

A kad imas magicni stapic onda i nemas nekih neispunjenih zelja, to je neshvatljivo ljudima....jer su alavi...

Dom kulture u svakom selu je zivi primer kako ne treba od komarca praviti magarca...

Pameti ljudima ne mozes dati vise, jer je ne zele.
A zbog manjka pameti ne zele da budu smerni i bogougodni , i podobni za napredak i saradnju sa drugima, nego zele da gospodare, te tako postaju deo slike u kojoj zive...

Nema tu prostora za dobre promene, osim preko diktata, tiranije, a sto bi to radili , nametali svinji da nosi cakshire...kad je priroda usadila da voli blato i blato joj je higijenski zdravo i ugodno za genetiku...
Ko bi to da bude proleter?
Po definiciji proleter je onaj koji smatra da osoba zeli da postigne svoj maksimum razvoja, i sve svoje potencijale...

Poslednja izmena:
Da imate neku čarobnu moć i slobodu da menjate stvari onako kako vi želite, šta biste sve promenili?
Oslobodio nih ljudske umove raznoh verovanja i zabluda , koje smatraju neprikosnovenim i neoborivim istinama, po kojima se rukovode i žive na svoju štetu i štetu svoje ololine. Da bi pomoću oćišćenog i slobodnog uma da razuemju i prihvate Zakon postojanja kao neoborivu i večitu istinu i počnu po njio da rade i žive na svoju korist i korist svoje ololine.
Pustite filozofskoj mašti na volju..ako je uopšte imate?
Maštu i volju, svakako, imaju. ali filozofsku, nisam primetio

Back