gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
da nađete čarobnu lampu i da imate pravo na jednu želju, šta bi to bilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije meni zbog mene brt..Ja to humanitarnoBolje da te ni jedna ne odbija, u tom slucaju bi i sad bilo dovoljno lepih za tebe a ako su sve lepe a nece te isto ti je kao da su ruzne.
koja si ti ljisica heheEvo ako ne moze ta fora sa beskonacno zelja, tipa veto na to
, onda da svaka zena koja me ugleda, da joj u glavi odzvanjaju reci: ooorrrgaaazzzmmmmaaaattttrrrroooonnnn
Smena generacija..Voleo bih da me pamtite kao Dejana Savićevića i moze i pesmu da imamtebra novi round na krstaricu nesta sam gledo stare teme bese tu dobrih komada nista nisam to ispratio
moze i ko dule savic sto reko inspektor blazo da ga meceSmena generacija..Voleo bih da me pamtite kao Dejana Savićevića i moze i pesmu da imam
moze mada moj stil je vise slalom pa kroz nogemoze i ko dule savic sto reko inspektor blazo da ga mece
Pa jesmo na ljisukoja si ti ljisica hehe
ja mogu i s distancu promjer mi dozvoljavamoze mada moj stil je vise slalom pa kroz noge
mogu i ja al moram talenat da pokazem što ćuja mogu i s distancu promjer mi dozvoljava
da iz lampe izadje Džin(i)da nađete čarobnu lampu i da imate pravo na jednu želju, šta bi to bilo?
možeda iz lampe izadje Džin(i)
![]()
pa jel si krenuo temu na LJiS, ili nisi?šta e to Mito? lebt te ijebo
Izgleda ko da je trljo neki pjeder doprostiš kad je to ispalo haha tugicapa jel si krenuo temu na LJiS, ili nisi?
ono desno je žensko, šta ti je?Izgleda ko da je trljo neki pjeder doprostiš kad je to ispalo haha tugica
Al ono levo nije brtono desno je žensko, šta ti je?
pa dobro, ima ovde i ženskih, pobogu brateAl ono levo nije brt