Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Nema veze,da si neka riba još bi mogao I da se zaljubiška...
Znaš,drakče je zajebat pecaroš...![]()
Nisam sigurna da te razumem, ali ok. A da li sam super riba?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema veze,da si neka riba još bi mogao I da se zaljubiška...
Znaš,drakče je zajebat pecaroš...![]()
To bi znacilo da svako domacinstvo na ovom svetu ( Indija, Japan, Kina, Indonzija, Afrika cela Juzna Amerika) poseduje jedan primerak ove knjige,NE bih mogao nikad u Dikensa da se zakunem. To je kao kad imate omiljene, pa se kunete u dobar izbor...
Priča o dva grada je najprodavanije knjiga ikad. Prodata u preko 500 miliona primeraka.
Prodavanija od Harija Potera, ali dobro, ova druga je mlađa, možda je čitaju za 100 godina, mada sumnjam..
Laži Forbes, Time, Google uopšteNe znam što vas čudi da je najčitanija.. sa kraja 19 v. je i bila je i obavezna lektira u Komonveltu....
Lista je vrlo sumnjiva, ne bih joj verovao.
Ko jedan!Takve su "liste" i besmislene. Danas takve liste pravi Amazon, tu od Dikensa nema ni "Q", ali su zato knjige tipa Alhemicar
perjanice.
@Cico
Dostojevski nije nikada i nigde bio obavezna lektira, Tolstoj jeste i ne samo u komunistickom svetu.
Mi smo skloni da silne milijarde ljudi posmatramo iz svog ugla, a citalaca ima i u Kini, Brazilu, Juznoj Africi,
Japanu, a sigurno i obavezne lektire po skolama.
Ja bih da me neko pita uvela jednu Dikensovu knjigu u sve skole ovog sveta za decu uzrasta od 10 godina, a to sigurno nije roman koji je njaveden nego je Oliver Tvist.
To bi znacilo da svako domacinstvo na ovom svetu ( Indija, Japan, Kina, Indonzija, Afrika cela Juzna Amerika) poseduje jedan primerak ove knjige,
a ja osim sebe ne znam nikoga ko uopste i zna za tu knjigu, a poznajem silan svet, pa i ljude koj citaju.
Cenim da si se zeznuo barem za tri nule![]()
Ma ti si je tek sada kupilaAjd', neće se vređamo...![]()
Ma ti si je tek sada kupilaKad ti je Cica preporucila
Videla sam da si uzela i Staru prodavnicu retkosti, ta ce ti biti ( kao sto je i meni) njegova najdraza.![]()
To bi znacilo da svako domacinstvo na ovom svetu ( Indija, Japan, Kina, Indonzija, Afrika cela Juzna Amerika) poseduje jedan primerak ove knjige,
a ja osim sebe ne znam nikoga ko uopste i zna za tu knjigu, a poznajem silan svet, pa i ljude koj citaju.
Cenim da si se zeznuo barem za tri nule![]()
Crno-beli crtači?Znam JA. Knjiga je odlicna, a ja sam gledala kao mala devojcica i film i crtani film.
Znam JA. Knjiga je odlicna, a ja sam gledala kao mala devojcica i film i crtani film.
Crtani film o francuskoj revoluciji?
Pomesala si sa Oliver Tvistom.