Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.494
KROKODILOSAURUSI .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не би ме зачудило да Чарли ускоро буде убијен.[/QUOT
Pa kad prica istinu , i to u Americi .
sve jasno..slazemo se..i ja sam nesto ucio o eksplozivu...znaci jos jedan dokaz da se radi o manipulaciji amerike ...ovim navodnim teroristickim napadom amerika je dobila odresene ruke i potpunu podrsku kako amerikanaca tako i vecine sveta da po sopstvenom nahodjenju jure teroriste svuda po svetu gde oni procene...na taj nacin sama postaje svetski terorista br.1...svet to gleda i tolerise,i cini sve da se poltronski odnosi prema americi....ko se drzne da se suprostavi zna se sta ga sleduje...Ja sam drugi VES pa o tome ne mogu da pisem, to neznam.
Mene su ucili kako i gde se postavlja eksploziv i koja kolicina je potrebnja da se srusi neki objekad.
za rusenje onakve dve zgradurune i tona eksploziva je malo ako se eksploziv samo "lepi" a ne postavlja u zabusene lagume.
Ko neveruje na Diskaveriju ide emisija rusenja stokojekakvih zgrada u Americi pomocu eksploziva. Uslov je da se zgrada urusi kontrolisano, da ne pada bocno kao stap da ne rusi okolne zgrade. Upravo tako su se urusavale kule bliznakinje.
E sad ono glavno. Za takvo urusavanje mnogo manjih zgrada se koriste velike kolicine industriskog eksploziva, stotine kilograma, i eksploziv se postavlja se na prava mesta. Nema sansi da udar aviona pa makar i rezervoari bili puni kerozina imaju dovoljnu energiju da sruse onolike zgradurine. Kerozin nije eksploziv nego korivo i ima nekoliko stotina, mozda i hiljada puta manju energiju od eksploziva.
Da, konacno neko od poznatijih da progovori. Doduse, stvar je vec svima odavno jasna.
Satanisticka stoka ne preza ni od cega.
Glumac Čarli Šin izazvao je skandal u Americi tvrdnjom da iza terorističkog napada na Njujork 11. septembra 2001. godine stoji Vlada Sjedinjenih Američkih Država.
http://www.blic.rs/svet.php?id=110343
"Uoči današnjeg obeležavanja napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku, poznatiji kao 9/11, kao i na Pentagon, kada je poginulo više od 3.000 ljudi, Šin tvrdi da je administracija Džordža Buša mlađeg odgovorna za "zataškavanje".
On se obratio predsedniku SAD Baraku Obami i zatražio od njega da otvori istragu ovih napada.
Šin, najbolje plaćeni glumac na američkoj televiziji, tvrdi da je zvanična priča 9/11 prevara, a da je istraga komisije o napadu bila čin "zataškavanja".
On je dodao da je napad poslužio kao "izgovor za sistematsko lišavanje ustavnih prava". Šin tvrdi da je administracija bivšeg predsednika Buša iza tih napada i čak ističe da je terorista Osama Bin Laden radio za američku obaveštajnu agenciju (CIA) do napada na Njujork.
Video snimak obraćanja Čarlija Šina Obami, koji vam prenosi "Blic online" objavljen je prvo na veb-sajtu PrisonPlanet.com. "
bravo Charli majstore, dokazao si da si covek.Nisi kao one gnjide Dzordz Kluni, Bred PIt, i Mel Gibson koji dolaze na njihove reptilske rituale sa krvnim zrtvama i ulaguju se reptilskim porodicama kao sto su Bush, Rotshild itd.
![]()
Sta vam je bre ljudi, naucli lekciju od bosanaca..
Kako su ovi iscenirali Markale, pa ovi videli da je to u javnosti proslo, pa sto ne bi icenirali i 9/11....
Skola je cudo..
Tacka...![]()
sve jasno..slazemo se..i ja sam nesto ucio o eksplozivu...znaci jos jedan dokaz da se radi o manipulaciji amerike ...ovim navodnim teroristickim napadom amerika je dobila odresene ruke i potpunu podrsku kako amerikanaca tako i vecine sveta da po sopstvenom nahodjenju jure teroriste svuda po svetu gde oni procene...na taj nacin sama postaje svetski terorista br.1...svet to gleda i tolerise,i cini sve da se poltronski odnosi prema americi....ko se drzne da se suprostavi zna se sta ga sleduje...
Znam da znas , Pajo , odavno .
\
To oni tamo mogu samo svojima da prodaju ... pa ne drze oni dzabe svoje stanovnistvo na tako niskom nivou obrazovanja . Kreiraju armiju rubota i imbecila .
Не би ме зачудило да Чарли ускоро буде убијен.
Samo ispravka da vlada nije "naredila napad", vec ga sama organizovala i izvela.
Ja sam drugi VES pa o tome ne mogu da pisem, to neznam.
Mene su ucili kako i gde se postavlja eksploziv i koja kolicina je potrebnja da se srusi neki objekad.
za rusenje onakve dve zgradurune i tona eksploziva je malo ako se eksploziv samo "lepi" a ne postavlja u zabusene lagume.
Ko neveruje na Diskaveriju ide emisija rusenja stokojekakvih zgrada u Americi pomocu eksploziva. Uslov je da se zgrada urusi kontrolisano, da ne pada bocno kao stap da ne rusi okolne zgrade. Upravo tako su se urusavale kule bliznakinje.
E sad ono glavno. Za takvo urusavanje mnogo manjih zgrada se koriste velike kolicine industriskog eksploziva, stotine kilograma, i eksploziv se postavlja se na prava mesta. Nema sansi da udar aviona pa makar i rezervoari bili puni kerozina imaju dovoljnu energiju da sruse onolike zgradurine. Kerozin nije eksploziv nego korivo i ima nekoliko stotina, mozda i hiljada puta manju energiju od eksploziva.
Video snimak obraćanja Čarlija Šina Obami, koji vam prenosi "Blic online" objavljen je prvo na veb-sajtu PrisonPlanet.com. "
Carli je izgleda opet na nekim teskim drogama
Samo jos da utvrdimo koje zemlje....
ako carli kaze onda je to istina......![]()
odavno je dokazano da iza svega ne stoji "vlada"amerike, vec oni kojis se kriju IZA vlade - bankari, odabrani esalon glavnih aktera americke finansijske scene. Zgrade koje su srusene bile su izdate i kirija naplacena za narednih 100 godina samo par dana pre rusenja. treca kula je pala bez ikakvog razloga, iso implozijum, urusila se u sebe, kao i prve dve kule (bliznakinje). pre toga su naredili da se sklone ljudi koji se bave pretragom prostora u slucaju pretnje od bombi - isto tako nekoliko dana pred rusenje zgrada. dakle sve je pripremljno i sredjeno da se zgrade daljinski uruse, plus trezori ispod njih su ispraznjeni i pare prenete na druga mesta. ako Obama proba da se bavi ovim pitanjem, isti ti bankari ce i njega, kao i Kenedija odstraniti sa lica zemlje - previse je rizika za njihove pozicije ako to ikad ZVANICNO ispliva u javnost, kao potvrdjeno. time se gubi i opravdanost za napade na bliski istok odakle ti isti bankari kradu naftu. o drogi iz avganistana da ne pricamo.
Glumac Čarli Šin izazvao je skandal u Americi tvrdnjom da iza terorističkog napada na Njujork 11. septembra 2001. godine stoji Vlada Sjedinjenih Američkih Država.
"Uoči današnjeg obeležavanja napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku, poznatiji kao 9/11, kao i na Pentagon, kada je poginulo više od 3.000 ljudi, Šin tvrdi da je administracija Džordža Buša mlađeg odgovorna za "zataškavanje".
On se obratio predsedniku SAD Baraku Obami i zatražio od njega da otvori istragu ovih napada.
Šin, najbolje plaćeni glumac na američkoj televiziji, tvrdi da je zvanična priča 9/11 prevara, a da je istraga komisije o napadu bila čin "zataškavanja".
On je dodao da je napad poslužio kao "izgovor za sistematsko lišavanje ustavnih prava". Šin tvrdi da je administracija bivšeg predsednika Buša iza tih napada i čak ističe da je terorista Osama Bin Laden radio za američku obaveštajnu agenciju (CIA) do napada na Njujork.
bravo Charli majstore, dokazao si da si covek.Nisi kao one gnjide Dzordz Kluni, Bred PIt, i Mel Gibson koji dolaze na njihove reptilske rituale sa krvnim zrtvama i ulaguju se reptilskim porodicama kao sto su Bush, Rotshild itd.
![]()
Its not so much what thy say, it's the things that make you look at what you thought you saw in a different light. And Those things for me, that bother me, is the hole in the Pentagon being too small for a plane, the lawn isn't messed up, and the government's not showing the plane hitting when many cameras photographed it.
At the World Trade Center, three buildings came down, like demolitions, and two of them were hit by a plane, but the third one they said "do you want us to pull it?" and they pulled it and it looked just like the other two. Those things bother me.
In Pennsylvania, the plane that went down, there was just a hole in the ground, there wasn't any wreckage,there wasn't any skid marks, there wasn't any tear in the earth, and no one has ever really found out about that.
So every place there's questions, coming from this documentary. You don't have to believe everything in the documentary to still have questions come up... and you look back and you remember what you saw, and what you were told, and now, you have questions.
It's just an event that has many questions and no answers.
http://www.infowars.net/articles/december2006/061206Lynch.htmWhat about suggestions the American government was behind it?
Vidim kako demokratske kolege ovde na forumu pljuju po Shinu i pozivaju se na drogu,alkohol.......itd.
Ako samo neko dovede u pitanje americku iskrenost ima nase demokrate da ga rastrgaju...................onako reptilski
Chujem da su ovi agenti CIA u BG-u svi od reda homitji............................prichao mi jedan iz Chedine stranke..............kaze : "Redovan brifing svakog petka"......................jehbi ga izgleda i kod amera je petak dan za metak.........................em dobiju lovu , em dobro ih ispune...............nije ni chudo da toliko brane americhku demokratiju![]()