Čarapiceeeeeeee

Obožavam čarape, bilo da se radi o hulahop ili kratkim sportskim čarapama, mada više volim baš ove sportske čarape, jer su pamučne (pomalo sam alergična na sintetiku).

Što se tiče hulahopa, u zavisnosti od odevne kombinacije, nosim skoro sve boje, mada sam više za neku klasiku, znači boja kože ili crno.Kad su materijali u pitanju, obično su to čarape sa velikim procentom likre, najbolje stoje, jer se lepe za nogu, ne razvlače se, ne spadaju.Nosim i dezenirane čarape, ali onda odevna kombinacija mora da bude smirena i obično jednobojna, jer je akcenat na čarapama, idu u prvi plan.

Da pokušam da dam savet devojkama za samonoseće (samostojeće) čarape:Ako planirate da ih nosite, nikako se ne mažite losionom ili mlekom za telo, jer će onda da klize, a da bi vam silikon na njima što duže trajao, čarape se peru, naravno ručno, u mlakoj (skoro hladnoj) vodi i vrlo blagim deterdžentom (npr. šamponom za kosu).

Danas sam htela da kupim crne carape sa lepljivom cipkanom trakom. Nasla sam dve vrste : od 15 dena ( 600 dinzi) i 30 dena ( 800 din).

Jos uvek razmisljam koje lepse stoje. Ja licno vise volim tanje, ali jos je prilicno hladno,a naumila sam da ih obucem u subotu kod jednog izlaska, jer kad se dobro zategnu na nozi..nista lepse.:)

Back