čar prostitucije

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
šta je zaista čar da ne kažem svrha prostitucije da ne kažem ku.r.vanluka
ne ozbiljno
jeli to zaista praksa da i mi ružni i defekti povoljno je.bemo da ne silujemo po ulicama
jeli to prosto moć posedovanja - za moje pare moj užitak
ili čista praktika, lakši put - plati pa klati
ili nešto 4.

Pa ima od svega ponesto sto si naveo... Kako za koga i kurrve se razlikuju j b g imas majstorice seksa koje su za respekt koje rade posao korektno a imas i one bezobrazne ko kurrve sto oce da ti uzmu kintu a rade traljavo, imo sam 1 posla s takvom prvo oce da uzme vise kinte, pa mrsko joj da mjenja poze, onda kaze ajde pozuri... e reko popusis mi ****** i onda to i uradi, e to je lepo kad se iznerviras ii to kazes i ona bukvalno uradi...

Poslednja izmena:
šta je zaista čar da ne kažem svrha prostitucije da ne kažem ku.r.vanluka
ne ozbiljno
jeli to zaista praksa da i mi ružni i defekti povoljno je.bemo da ne silujemo po ulicama
jeli to prosto moć posedovanja - za moje pare moj užitak
ili čista praktika, lakši put - plati pa klati
ili nešto 4.

Prostitucija nije kurvarluk.

Prostitucija je jedan TEZAK I RIZICAN POSAO! :evil:

Pa ima od svega ponesto sto si naveo... Kako za koga i kurrve se razlikuju j b g imas majstorice seksa koje su za respekt koje rade posao korektno a imas i one bezobrazne ko kurrve sto oce da ti uzmu kintu a rade traljavo, imo sam 1 posla s takvom prvo oce da uzme vise kinte, pa mrsko joj da mjenja poze, onda kaze ajde pozuri... e reko popusis mi ****** i onda to i uradi, e to je lepo kad se iznerviras ii to kazes i ona bukvalno uradi...

:zcepanje:

Плати па клати. Донекле и то је боље и јефтиније него бацати новац на неке глупаче које оду са другим. Овако бар знаш шта плаћаш.

Тачно, ова неће да те лаже како те воли.. И знаш унапред колико те кошта.. И не цимаш се..

E ZATO prostitutke imaju RAZLICITE TARIFE!

Neke naplacuju 10 eura, a neke 1000 eura!

U svakoj profesiji covek ako je DOBAR MAJSTOR daleko vise zaradjuje!

Prostitutke bi trebale da placaju porez i imaju zastitu od drustva.

Da ih ne iskoriscavaju pojedini kriminalci i makroi.

Njihove zivotne price su, u najvecem broju slucajeva, veoma tuzne.

jeste i mala deca bi trebala da
odrastaju u normalnim porodicama
Otac došao u školu i pucao sinu (8) u glavu
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/otac-dosao-u-skolu-i-pucao-sinu-8-u-glavu/41568.phtml

Otac sa malom decom iskočio kroz prozor
http://www.telegraf.rs/vesti/218684-bez-prezivelih-otac-sa-malom-decom-iskocio-kroz-prozor-foto

Back