Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za lose brzine se pre dobijalo obavestenje o tokenima..premda to je bilo na starom softveruMeni se ona poruka o sertifikatu javlja iskljucivo u aplikaciji, ne cesto ali i na sluzbenom netu i na mom modemu. Ne znam da li ima veze sa brzinom, posto su nam brzine nekad takve da dve reci na viberu salje po 10 sekundi....
Nema veze sa brzinom, na poslu leti, munja! svemirske brzine, ja okom mail skokomMeni se ona poruka o sertifikatu javlja iskljucivo u aplikaciji, ne cesto ali i na sluzbenom netu i na mom modemu. Ne znam da li ima veze sa brzinom, posto su nam brzine nekad takve da dve reci na viberu salje po 10 sekundi....
Moguce da je internet saobracaj prema mojoj strani sveta opterecen svim i svacim, spijuniranjem i spamom, mada nama je u osnovi sav net preko jednog provajdera, samo on ima mrezu ovde.za lose brzine se pre dobijalo obavestenje o tokenima..premda to je bilo na starom softveru
hmmm![]()
Meni pokazuje drugaciju gresku nego vamaNema veze sa brzinom, na poslu leti, munja! svemirske brzine, ja okom mail skokompa se desi
Ti si onda privilegovan, blaža kaznaMeni pokazuje drugaciju gresku nego vama
samo chrome, sa moba ne idem na neta koji browser koristis na mobu?
a koji na dekstopu
isto pitanje i za @pura moca -u?
koji browser koristis
a i ostali koji su imali ovaj problem.
više se ne sećam@pura moca @Kćerka Direktora Cirkusa kada se pojavi poruka "CAPTCHA verifikaciju niste uspešno izvršili. Molimo pokušajte ponovo", da li onda pokusate da ponovo objavite poruku i da li onda prodje?
nemamo mi veze sa vb-om odavnoili nesto sa vbulletinom sto baguje
Догађа се, ја само стиснем ову муњу у горњем десном углу и није фрка.