Captcha

pura moca

Starosedelac
Poruka
162.038
1660541817742.png

@tab503 kakvo je ovo smaranje samo me izlogiva

koliko sam informisan kod dosta provajder je pocelo menjenje adresa iz dinamickih opsega u natovane kao kod sbb za sve pakete osim najskupljeg-pa cak i tamo, to radi i mts osim ako ih ne zamolis da ti vrate staru dinamicku pa ako se umilostive, bas kao i yettel koji sve adrese pakuje iz nata jer ih je kupio od mts-a, osim ako ne kupis od njih staticku.

uzgred digresija, imam jedan interni predlog za tebe tabe.

za goste koji su dokazani i koji se ne kriju ko su, mogao bi da ih oslobodis captcha verifikacije. razlog zasto zelim da budem gost a ne regularni korisnik je jasan oboma, a ogleda se u provokaciji nekih moderatora sa brisanjem najnormalnijih postova, na koje se po obicaju reaguje pa korisnik bude kaznjavan iako to nije zasluzio ni po jednom clanu pravilnika foruma. deja vu mnogo puta do sad.

ovako je bolje, tacno znas kada se ne objavi neki post, sta koga u tom postu boli, kako taj razmislja (najcesce neko iz moderacije) i koja politicka opcija nije dozvoljena na forumu, bas kao ni kritika dela populacije ili odredjenih pojedinaca koji zastupaju stavove koje se kose opet sa pravilnikom a takvi poticu ne iz srbije nego konkretno iz bosne, tako da u startu izbgavas losu polemiku, svadju, zlu krv, zakljucavanje tema i sl.

kod gosta znaci nema nervoze i ne zeli da ulazi u bitku sa administracijom koju ne moze da dobije, a administracija sa svojim politickim uzansom koji promovise ili mora da promovise, ima satisfakciju da radi po toj agendi i da je niko ne narusava. ovo je najbolje za teme vezano za koronu, tako da nece biti zle krvi. i mozes svakoga ko stlano zeli svadju i buni se da stavis sa korisnika za gosta a ne da ga banujes jer niti to vama cii na cast a njemu osporavas pravo na stav.

onda ce taj vise paziti na svaki post kako se izrazava ako mu je recnik bio neprikladan, te ce mu gost biti dfobra skola a ne karton. jer kao sto znas i sam iz fudbalske terminologije, krljac kostolomac ce uvek to biti bez obzira na kaznu, aovako ce se prirodnim putem unormaliti ako ga trener na svaki faul iskljuci iz igre i da mu mogucnost da psuje ali samo sa klupe :lol:

a koji browser koristis na mobu?

a koji na dekstopu
isto pitanje i za @pura moca -u?
koji browser koristis
a i ostali koji su imali ovaj problem.
Meni se ona poruka o sertifikatu javlja iskljucivo u aplikaciji, ne cesto ali i na sluzbenom netu i na mom modemu. Ne znam da li ima veze sa brzinom, posto su nam brzine nekad takve da dve reci na viberu salje po 10 sekundi....

Back