Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ti se todesilo?
Ma jok, ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditinemoj..nije dotle doslo![]()
Šta me šetaš ko goluba, uplaših se da si me prebacio kod Danikprebacio sam ovde
Ne prođe, nakon 3-4 pokušaja uvijek se to pojavi, onda moram ponovo da se prijavim@pura moca @Kćerka Direktora Cirkusa kada se pojavi poruka "CAPTCHA verifikaciju niste uspešno izvršili. Molimo pokušajte ponovo", da li onda pokusate da ponovo objavite poruku i da li onda prodje?
Da, pokušavam više puta, nekada baš napišem komentar ili poruku i ko zna koliko mi je pametnih misli zbog ovog orišlo u vjetarznaci kad napises post i kliknes "objavi" to ti iskoci?
Refresh ne pomaže, probalaZnaci jedino resenje je da se odjavis pa prijavis?
Sledeci put probaj da osvezis (refresh) tu stranu, da vidimo da li ce tako proci.
Već sam odgovorila na to, samo se na mobu i ne javljaDa li se problem javlja na mobilnom ili na desktopu?
Da li koristite mobilni internet ili kucni WiFi?
Meni se ona poruka o sertifikatu javlja iskljucivo u aplikaciji, ne cesto ali i na sluzbenom netu i na mom modemu. Ne znam da li ima veze sa brzinom, posto su nam brzine nekad takve da dve reci na viberu salje po 10 sekundi....a koji browser koristis na mobu?
a koji na dekstopu
isto pitanje i za @pura moca -u?
koji browser koristis
a i ostali koji su imali ovaj problem.