Capri na struju

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
84.255

Ford počeo proizvodnju novog modela u Nemačkoj FOTO​

Ford je u Nemačkoj počeo sa proizvodnjom još jednog modela.

U pitanju je potpuno električni Ford Capri, koji će biti drugi po redu takav koji silazi sa proizvodne trake u nemačkom postrojenju, nakon Explorera.
Ovaj SUV kupe je dug 4.630 mm, a cilj je da se do oktobra proizvodi više od 600 primeraka dnevno. Kapacitet fabrike je, inače, oko 250.000 komada godišnje.

Capri će dolaziti u dve verzije - Standard Range model ima bateriju od 52 kWh i košta od 45.000 evra naviše, dok Extended Range model ima bateriju kapaciteta 79 kWh i košta od 56.000 evra naviše.

Trenutno, fabrika u kelnu pravi samo ove električne modele, pa će njihov uspeh na tržištu (a za sada im dobro ide) biti ključan za dobrobit svih koji su tamo zaposleni.

Ford

da se ja pitam , ovo popularno ime Fordovog evropskog Mustanga ne bih dirao
umesto da ugrade sus motor što jači , ovi prešli na struju kod ovog imena modela
piši kući propalo , pa ni manje ni više nego početna cena od 45,000 € , nisu normalni

da se ja pitam , ovo popularno ime Fordovog evropskog Mustanga ne bih dirao
umesto da ugrade sus motor što jači , ovi prešli na struju kod ovog imena modela
piši kući propalo , pa ni manje ni više nego početna cena od 45,000 € , nisu normalni
Kola na struju su uglavnom skupa. Ovi su međutim stavili cenu po kojoj kreće Tesla model 3. Teslu bih uzeo pre.

Kola na struju su uglavnom skupa. Ovi su međutim stavili cenu po kojoj kreće Tesla model 3. Teslu bih uzeo pre.
Jel vi znate kako su se nekad prodavali televizori, narocito SONY koji su kostali 1100DM pa navise, ili bese evra, zaboravio sam..

Postojala su dva modela, moji saradnici su prodavali ta dva orginal modela, cena njihova je bila oko 550 DM..
Medjutim, otvori i baci silnu reklamu neka lopovska firma verovatno nekog od poznatih tajkuna na trgu kod australijske ambasade i udri reklamu dan i noc...

SONY black trinitron, sto jes jes jeste black i jeste trinitron tehnologija...ali nije sony...

Ti TV su se pravili na 2 fabrike od brodova, kao tanker, i onda kad uplove istovare gotove TV i utovare delove za novu proizvodnju...
SONY ni orginal , oni sto su kostali 550dm i prodavali ih moji saradnici nije se nesto cesto kvario , a iskreno nije ni ovaj laznjak, cesto mu je odlazio VF transformator, ali posle 5 godina sto i nije alarmantno , a uglavnom je radio i radi kod mnogih i danas , samo se ne koristi..

Elem poenta je, ako EU nastavi ovako , pre ili kasnije ce se naci neko da proizvodi kineske elektricne automobile na brodovima....a oni mogu da kostaju od 3500e pa navise....a normalan puni auto od 5k evra pa navise...

Brod fabrika kad hoce moze da napravi vrlo visok standard i kvalitet proizvoda....
Umesto byd bice bid i cao djaci....firma plati homologaciju , i eto ti salona , a videcemo koji ce odgovor BYD biti u madjarskoj...

A jeste dizajn sad otisao , svi se trude, ali to kosta...
Umesto 20 modela koji su tesni iznutra a mali im gepek, napraviti jedan standardni koji je malo visi i duzi za 4, 5 cm , samo toliko treba za konfor, i eto ti uspeha kod raje....
A onda ce ostali da povlace veze u vladama i da traze zabranu , trte mrte i ostale mutljavine..

Znas koliko mene zabole da li mi auto ima trake koje sevaju duzinom 1m, a migavac se ne vidi dobro s boka ili s preda....
okrecu se potrosacima koji su valjda sa manje mozga....posto oni imaju vise para i hoce da plate vise para.....tako je u skoro svakoj industriji..
Ali nije u USA , sto je zanimljivo , nije u USA....tamo imaju tacno dva segmenta jako razdvojena, elitu i kitu....kiti uvale masno , kvarno , gmo i nekad o otrovno , a eliti skupo ali sve pokriveno....da se zna ko je elita..

Jel vi znate kako su se nekad prodavali televizori, narocito SONY koji su kostali 1100DM pa navise, ili bese evra, zaboravio sam..

Postojala su dva modela, moji saradnici su prodavali ta dva orginal modela, cena njihova je bila oko 550 DM..
Medjutim, otvori i baci silnu reklamu neka lopovska firma verovatno nekog od poznatih tajkuna na trgu kod australijske ambasade i udri reklamu dan i noc...

SONY black trinitron, sto jes jes jeste black i jeste trinitron tehnologija...ali nije sony...

Ti TV su se pravili na 2 fabrike od brodova, kao tanker, i onda kad uplove istovare gotove TV i utovare delove za novu proizvodnju...
SONY ni orginal , oni sto su kostali 550dm i prodavali ih moji saradnici nije se nesto cesto kvario , a iskreno nije ni ovaj laznjak, cesto mu je odlazio VF transformator, ali posle 5 godina sto i nije alarmantno , a uglavnom je radio i radi kod mnogih i danas , samo se ne koristi..

Elem poenta je, ako EU nastavi ovako , pre ili kasnije ce se naci neko da proizvodi kineske elektricne automobile na brodovima....a oni mogu da kostaju od 3500e pa navise....a normalan puni auto od 5k evra pa navise...

Brod fabrika kad hoce moze da napravi vrlo visok standard i kvalitet proizvoda....
Umesto byd bice bid i cao djaci....firma plati homologaciju , i eto ti salona , a videcemo koji ce odgovor BYD biti u madjarskoj...
Fake Sony tv :hahaha:

Koliko se ja secam sony je bio marka narocito trinitron serija za TV aparate....
Ja sam cesto kao uslugu bez zarade transportovao tj slao busom te sony sa trga republike, a sediste te firme je bilo preko puta skladista luke Beograd, to je skretanje gde je tempo ono skladiste....Bele vode ili viline vode, neke vode...
Penzioneri iz unutrasnjosti su to najcesce pazarili, jeste duplo skuplje od Ei i philipsa ali sony je sony...

IMG_20240927_161223.jpg

Nista oni ne mogu Kinezima vise ..ko će dati za taj te pare kad ima ovog .. kao S klasa produzi sedista i zavalis se masaza napred nazad i sve zivo u njemu.. :)
Screenshot_20240927_212737_Chrome.jpg
Screenshot_20240927_212609_Chrome.jpg
Screenshot_20240927_212508_Chrome.jpg

Poslednja izmena:
Jučer radio za Opel nesto kad Xpang G9 imao manji sudar ogrebao desna zadnja vrata zadnje krilo i zadnji branik .Bas sam ga pregledao detaljno auto je extra a to kažu i ti u Opelu koji su ga radili ..Kako kažu ni delovi više nisu problem.. ..ako budem uzimao EV bit ce Xpang G9

Back