can't touch this

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.028
mc hammer
za žene : da li postoji neki vaš nedostatak ili ono što smatrate za nedostatak na licu ili telu i što prekrivate svim mogućim sredstvima i za šta ni dan danas nakon recimo dve godine zabavljanja vaš partner ne zna

mc hammer
za žene : da li postoji neki vaš nedostatak ili ono što smatrate za nedostatak na licu ili telu i što prekrivate svim mogućim sredstvima i za šta ni dan danas nakon recimo dve godine zabavljanja vaš partner ne zna

:eek:

da sam muško, nikad se sa takvom ženom ne bih zabavljala. da posle 2 godine ne znam nešto što je deo te osobe jer svesno to krije? no gracias.
ko zna šta je još u stanju da sakrije kad krije nešto tako bezazleno što u suštini i definiše nju kao osobu, celinu.

:eek:

da sam muško, nikad se sa takvom ženom ne bih zabavljala. da posle 2 godine ne znam nešto što je deo te osobe jer svesno to krije? no gracias.
ko zna šta je još u stanju da sakrije kad krije nešto tako bezazleno što u suštini i definiše nju kao osobu, celinu.

Не отвара се свако лако, а има људи, нарочито жена, који сматрају да је трун у њиховом оку у ствари брвно...
Нека реално безазлена ствар може да буде јако битна и компликовано оптерећујућа за некога тако да тај неко нема храбрости ни сам да се суочи са њом, а камо ли да је подели са другим...

Њено сакривање је последица стида, а не потребе за манипулацијом...

Увек треба ићи до узрока у конкретним случајевима.

mc hammer

sto se fizickih nedostataka tice, eto, tu neam sta da krijem, niti zelim
savrseno sam :treptrep: :lol:
dobro, sve sem stomacica koji me ponekada nervira, ali neam volje ni duse da ga se oterasim

e sad, postoji dosta stvarcica vezanih za karakter i tako to, sto on nije provalio ni posle 2 'dine, a ja nisam cak ni bila previse zainteresovana da ih sakrijem

Не отвара се свако лако, а има људи, нарочито жена, који сматрају да је трун у њиховом оку у ствари брвно...
Нека реално безазлена ствар може да буде јако битна и компликовано оптерећујућа за некога тако да тај неко нема храбрости ни сам да се суочи са њом, а камо ли да је подели са другим...

Њено сакривање је последица стида, а не потребе за манипулацијом...

Увек треба ићи до узрока у конкретним случајевима.

ali je isto tako suludo i nastavljati vezu u kojoj 2 god.neko krije deo sebe od partnera. to znači da je taj neki strah (šta god) jači od poverenja prema partneru,
i dok god to sama sa sobom ta osoba ne razreši (sa ili bez pomoći partnera) nema neke poente nastavljati takvu vezu. bar po mom mišljenju.

ali je isto tako suludo i nastavljati vezu u kojoj 2 god.neko krije deo sebe od partnera. to znači da je taj neki strah (šta god) jači od poverenja prema partneru,
i dok god to sama sa sobom ta osoba ne razreši (sa ili bez pomoći partnera) nema neke poente nastavljati takvu vezu. bar po mom mišljenju.
Слажем се с тобом да је сулудо настављати везу у којој нема поверења, али неким људима заиста треба много времена.
Кад се сазна за тако нешто наравно да се не може даље док се то питање не реши. Зато везе и пуцају...

prihvatam i svoju i tudju nesavrsenost.
najveca mana je da me neko folira..a trudim se da necinim drugima ono sto ne zelim da cine meni.
i zapravo, bilo bi mi uvredljivo da me neko prihvata samo u unapredjenoj i doteranoj verziji..nikad nisam zelela da budem super zena, uveka samo i iskljucivo ljudsko bice.
ko od neceg povrsnog ne vidi sustinu, on me ni ne zasluzuje.

najveca mana je da me neko folira..a trudim se da necinim drugima ono sto ne zelim da cine meni.
i zapravo, bilo bi mi uvredljivo da me neko prihvata samo u unapredjenoj i doteranoj verziji..nikad nisam zelela da budem super zena, uveka samo i iskljucivo ljudsko bice.

Potpisujem napisano...:)

Eo mala ispravka..dvoje sa zabavljaju i nemaju sex na pr mesecima..to je desava cesto jel..i sad kako za koga to je veza sa 20 aj 30% kapaciteta..sve ovo prihvatanje koje pominjes se vec desilo do tog cina koji je SAMO najbitnijih 70%..i u tom sexu jedna osoba menja drugu totalno i dobija se doterana verzija..tako da te price o izgradjenim licnostima su stvarno besmislene..sa svakim sledecim partnerom se menjamo..to jes on nas menja i prilagodjavamo mu se

Na pocetku sam se plasila da ce me manje voleti,zeleti zbog nekih mojih manje privlacnih osobina,karakternih crta,navika,fizickih manjkavosti..cega god..ali vrlo brzo sam prestala da budem ono sto sam zelela da budem u njegovim ocima,jer sam previse lenja da se toliko pecim i becim i upinjem.Toliko da je ta lenjost progutala moj strah,i prestala sam da uvlacim stomak,i ostale gluposti.Opet sam postala samo ja.I eto me,ja sam jos uvek ja,a on je jos uvek tu.

Ja ne razumijem kako neko bilo sta sto je u vezi sa fizickim izgledom moze da krije dvije godine od partnera? Jedino da misli da druga osoba to nije primijetila, a drugoj osobi to ne igra nikakvu ulogu, pa iako zna za to, ne obraca nikakvu paznju.

mc hammer

pa ne bas ali mogu da razumem...
mislim da svako ima potpuno pravo da pokazuje sta mu se svidja i krije nesto drugo...
svako to radi manje ili vise, ne bacamo se svi tako valjda na ljude, pogotovo odmah sa "vidi kako sam nesavrsen...ja sam samo ljudsko biceee" (ajde?) :lol:

ja znam da su ljudi nesavrseni ali ne moraju na to stalno da me podsecaju :D

Back