Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
+ EF-S 18-55 III + EF 75-300 III >>> to je neka ponuda na koju sam naleteo za relativno male pare, lomio sam se x sati da li uzeti Canon 60D ili 600D i onda sam prelomio u korist 600D, laik sam i ne razumem se mnogo u dslr, ali sam imao prilike da radim sa 60D i 5D Mark II i tu sve pocinje. 5D Mark II ili III su odmah otpali kao opcija za bilo kakvu kupovinu jer im je cena sasvim korektna za ono sto nude, ali na zalost meni takva masina nije potrebna, ako uzmemo u obzir moje znanje i zanimanje za foto/video. Dakle ostali su 60D i 600D, i da ne davim vise sa samim telom aparata to sam vec prelomio.
Sada se lomim oko objektiva da li uzeti EF 75-300 III ili EF-S 55-250 IS STM? E, ovde sam se zakucao kao u Španiji, ništa mi nije jasno!
Ako ima neko ko se razume, bio bih mu zahvalan na nekom pojasnjenu. Guglao sam, i dalje guglam, ali u vugla nista ne ulazi
Sada se lomim oko objektiva da li uzeti EF 75-300 III ili EF-S 55-250 IS STM? E, ovde sam se zakucao kao u Španiji, ništa mi nije jasno!
Ako ima neko ko se razume, bio bih mu zahvalan na nekom pojasnjenu. Guglao sam, i dalje guglam, ali u vugla nista ne ulazi